Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kazettára hogy lehet zeneszámo...

Upside down kérdése:

Kazettára hogy lehet zeneszámot rárakni? egyátalán lehet ilyet csinálni, vagy van ahol lehet ilyet csináltatni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 10. 10:32
1 2 3
 1/29 Szervizmérnök úr ***** válasza:
85%

Próbáld esetleg egy magnóval!

CD-íróval nem fog sikerülni, azt hiszem.

2020. aug. 10. 10:36
 2/29 anonim ***** válasza:
72%

Ha élnek még dédszüleid, ők esetleg láttak még kazettás magnót.

Talán még nagyszüleid is.

Esetleg a szüleid.

Még az is lehet, hogy van egy a padláson.

Vagy a konyhában.

Nappaliban nézted már?

2020. aug. 10. 10:47
 3/29 Szervizmérnök úr ***** válasza:
72%

Mellesleg én az Audacity programmal oldottam meg, amikor kellett ilyet csinálni.

De elsőre baromira nem értettem, hogy mit akarsz.

2020. aug. 10. 10:48
 4/29 Szervizmérnök úr ***** válasza:
44%
Most már teljesen megzavartál, Audacity akkor volt, amikor kazettát digitalizáltam CD-re.
2020. aug. 10. 10:49
 5/29 anonim ***** válasza:
71%
Saját magad zavartad meg. Egy felvevős line-in-es magnó kell, egy jack jack kábel, aminek a másik végét a számítógép hangkimenetére dugod.
2020. aug. 10. 11:01
 6/29 anonim ***** válasza:
55%
Lehet csinálni, egy magnó kell hozzá, azok általában tudnak felvenni. Van rajtuk egy RCA bemenet, jellemzően REC IN felirattal, erre kell dugnod a hangforrást. Majd tegyél be egy üres kazettát, nyomd meg a rec (felvétel, piros kör) gombot, amint a kazetta forog, a hangforráson játszd le a zenéket sorban egymás után.
2020. aug. 10. 11:05
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
A kazetták két oldalasak. Célszerű a felvétel előtt egy kicsit előre pörgetni a szalagot pl. ceruzával, mert a széleken nincs mágneses (sötétbarna) réteg. Ha a kazetta tetején két nagy szögletes lyuk van, arra nem tudsz felvenni, csak ha leragasztod. Ott írásvédelmi pöcök szokott lenni, amit ki lehet törni. Ha komolyabb eszközt használsz, pl. egy nagy dög "decket", azon be kell állítani a szalagtípust, amit most nem részleteznék. Szerintem majd csinálj előtte próbafelvételeket.
2020. aug. 10. 11:47
 8/29 anonim ***** válasza:
Miről szeretnél kazettára írni??
2020. aug. 10. 13:53
 9/29 anonim ***** válasza:

Kazettára máig deck kazettás magnóval érdemes a jó minőség érdekében.

[link]

Azért a jó kazetta sem árt természetesen.

2020. aug. 10. 14:10
 10/29 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Ilyenkor marha öregnek érzem magamat, pedig “csak” 37 vagyok.

Ahogy írták előttem úgy kell csinálni, szerintem a felét nem értetted. :-)

Ja és valós időben végig kell nyomatni a zenéket, ha 90 perces a kazetta, akkor 90 perc a másolás is. Zenék között pár másodperc szünet. A jelerősséget figyeld, mert ha nagy, akkor torzítani fog a kazettán a zene, ha kicsi, akkor meg halkabb részeknék erősebb lesz a súgás.

2020. aug. 10. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!