Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kazettára hogy lehet zeneszámo...

Upside down kérdése:

Kazettára hogy lehet zeneszámot rárakni? egyátalán lehet ilyet csinálni, vagy van ahol lehet ilyet csináltatni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 10. 10:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
12 vagyok, ezek eddig szerint rosszul tudtam, azt hittem, hogy a FeCr jónak számít, bár az jó régen volt, nem is láttam sokat. Adok egy pipát.
2020. aug. 12. 21:48
 22/29 anonim ***** válasza:
Pár perccel lemaradtam, akkor megnyugodtam. Szintén jár a pipa.
2020. aug. 12. 21:50
 23/29 anonim ***** válasza:
Ja, még egy apróság. A Type I - II - IV sorrend sem örök igazság. A kilencvenes évekre teljesen összefolytak a határok, a jobb Normál kazetták elérték a Metál minőségét, a krómosok szinte sosem tartalmaztak krómot, cserébe némelyik minden tulajdonságában kenterbe verte a Type IV-eket. Mondjuk nem is voltak olcsók...
2020. aug. 12. 21:51
 24/29 anonim ***** válasza:
Mik ki nem derülnek így 30 év távlatából...
2020. aug. 12. 22:21
 25/29 anonim ***** válasza:

Ugye-ugye? Jó pap holtig tanul.

Mondjuk ma már keveseket érdekel a téma.

2020. aug. 12. 22:32
 26/29 anonim válasza:

Ritka az olyan magnó, amin van "Line in", vagy hasonló nevű bemenet. Kelleni fog egy AUX kábel, 3.5mm jack (apu-apu), illetve bizonyos magnók esetében RCA a bemenet, akkor ahhoz való kábelre lesz szükséged. Bármelyik műszaki boltban, ahol van 35-40 év körüli eladó, örömmel és némi párás tekintetű nosztalgiával fognak segíteni.

Fontos, hogy felvétel közben a jack ne mozogjon, mert ahogy elfordul a foglalatban, időnként belead egy kis statikus sercegést. A nagyon vékony kábelek se jók, mert azokon nincs árnyékolás, és felvehetnek környezeti zajt, mármint elektromágneses értelemben.

A magnót természetesen REC/PLAY gombokkal kell elindítani, és a kazetták elején 2-3mp passzív rész van, ahová nem tudsz venni.

TOVÁBBÁ.

Ha azért kérdezed ezt az egészet, mert vettél egy autót, amiben csak kazettás lejátszó van, akkor a jó hírem az, hogy kapni hozzá adaptert (media markt), ami közvetlen jack bemenetről (azaz akár a telefonodról, szintén AUX kábellel) tud lejátszani, tehát a cuccnak effektíve kazetta formája van, be tudod dugni a kazettás lejátszóba, és kilóg belőle egy madzag, amin keresztül a telefonodról zenélhetsz.

2020. aug. 15. 13:28
 27/29 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező reagálhatna végre valamit.
2020. aug. 15. 13:48
 28/29 anonim ***** válasza:

"Ritka az olyan magnó, amin van "Line in", vagy hasonló nevű bemenet"

Na ne viccelj... A tuchel valóban más jelszint, de az RCA? Hm?

2020. aug. 15. 16:43
 29/29 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak Commodore Datasette-t látott, azokon valóban nincs. :D
2020. aug. 15. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!