Érdemes még videótékát nyitni VHS kazetta kölcsönzőt?
Figyelt kérdés
Használnak még ilyen eszközt otthon?2020. jún. 15. 14:05
2/21 anonim válasza:
DVD-t még sokan néznek, de azt se kölcsönzik, hanem megveszik maguknak. A VHS eléggé réteg dolog lett, én is használom még régi kazetták nézésére, de mivel rég nem adnak már ki újakat, tévé felvételre meg sokkal egyszerűbb és nagyobb kapacitású eszközök léteznek, illetve a magnók gyártását is leállították, így egyre jobban kikopik.
3/21 Szervizmérnök úr válasza:
Ez annyira életszerűtlen, hogy nem is értem, ilyet kitalálni...
Szervizemben a VHS-magnók vállalását kb. 20 éve állítottam le, hol élünk már azóta.
4/21 anonim válasza:
Te valami időutazó vagy? Már DVD-t sem vesznek az emberek
5/21 anonim válasza:
Javaslom következő kérdésednek az óvszer kölcsönzést...
6/21 anonim válasza:
Szerintem már 10 éve sem lett volna érdemes..
7/21 anonim válasza:
Nem lenne rá kereslet. Kevés embert ismerek akinek még van VHS magnója, és még kevesebbet, akik használják is...
8/21 anonim válasza:
Szerintem ez ugyanaz a kérdező, aki egy időben naponta kérdezte meg, hogy mennyiért lehet eladni DVD lejátszót, meg hogy használnak-e még az emberek DVD-t. Később kiderült, azért csinálja, mert fél éve árul irreális áron valami hulladék DVD lejátszót, és nem tudja eladni. Aztán ráállt az ilyen és ehhez hasonló kérdésekre. Nincs teljesen rendben az illető, ha értitek, hogy mire gondolok.
9/21 Szervizmérnök úr válasza:
8
Gondoltam rá én is, hiszen voltak már ilyen trükkjei, amikor elkezdett jönni "hátulról".
Miután rengetegszer rápirítottunk, megpróbált kerülő úton kilyukadni, ugyanoda.
Hihetetlen egy fazon...
10/21 anonim válasza:
Létezik ma magyarországon bármilyen más hasonló (de online) legális film kölcsönző szolgáltatás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!