A PocketBook Touch Lux 5 ebook olvasóra honnan tudok venni e-könyveket úgy, ahogy a Kindle olvasóra lehet az Amazon oldalról?
Ezelőtt sok éven át Kindle Paperwhite olvasóm volt, de az elromlott. A napokban kaptam egy PocketBook Touch Lux 5 olvasót. Viszont az Amazon oldalról megvásárolt könyveket nem ismeri fel a PocketBook. Sajnos a DRM védettség konvertálni sem engedi a mevásárolt Kindle könyveket.
Honnan tudok megvásárolni olyan könyveket, amiket a PocketBook jól kezel?
A Kindle könyveim így elvesztek a DRM védettségük miatt?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A PocketBookra honnan lehet beszerezni (akár megvenni) e-könyveket úgy, ahogy a Kindle olvasóra lehet pl. az Amazonról?
Egyébként az Amazon és Kindle termékeket ezután nem preferálom, hiszen az durva, hogy gyakorlatilag nem a könyvet vesttem meg, hanem csak a jogot az olvasásra, DE ha az Amazon vagy a könyv szerzője törli a könyvet, akkor azután már Kindle olvasón sem érem el, épp a DRM védettség miatt.
Illetve az sem fair, hogy a DRM miatt nem tudom saját használatra se áttenni másik olvasóra.
Nem lopni akartam a könyveket, hanem hozzáférni ahhoz, amit megvettem.
Részemről ezek után a Kindle és az Amazon felejtős.
ekonyvet (epub) tudsz venni az itthoni konyvesboltok honlapjan pl lira.hu de kulfoldi oldalakon is pl buecher.de
ekonyv kategoriat kell a keresesnel megjelolni, de ha nem jelolod meg akkor is ki listazza vagy ha a konyvre rakattintasz kiirja h ekonyvben is kapható. weboldaltol fugg h tunteti fel az ekonyveit a keresoben.
nekem is pocketbook van es sokkal jobb mint a kindle es nagyon gyors. szoktak jonni frissitesek azokat erdemes telepiteni pl wifin keresztul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!