Meddig használható még a középhullámú és FM sávú (87.5-108MHz) rádiókészülék?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy 2014-től már csak digitális sugárzású rádiók lesznek.Sehol nem találok konkrét útbaigazítást,és most szerettem volna venni egy drága marantz rádióerősítőt(használtan),de nem tudom hogy meddig tudnám használni.2010. aug. 8. 21:44
1/1 anonim válasza:
digitális rádiócsatornák kizárólag Budapesten érhetőek el teszt üzemmódban. még a hálózata sincs teljesen kiépítve. a digitális tévéadás adóhálózata 2008-tól működött, de csak idén, 2013 kapcsolják le az analógot. tehát még egy pár év biztosan eltelik mire lekapcsolják ezeket. itt vegyük figyelembe azt is, hogy jelenleg még az adóhálózat bővítése sincs tervben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!