Garancián túl vannak-e bármilyen lehetőségeim?
Vásároltam egy relatíve csúcskategóriás füllhalgatot, egy SONY WF-1000xm3-as eszközt, tavaly 08.14.-én.
A múlthéten elkezdte azt produkálni, hogy a töltőtok nem tölti a füleseket, csak ha töltőre rakom, és ekkor is csak a fülesek töltenek fel, a tok nem.
A márkaszerviz bejelentette, hogy nem javítható.
Itt állok egy vagyonért vásárolt fülessel - amiért azért 5 év működőképességet elvártam volna - és 1 év 1 hónap után kuka a pénzem?
Van esetleg valami megoldásotok?
Azért egy 60 ezres cucc nem csúcskategória.......
valszeg a bölcsőben lévő akku döglött meg, úgyhogy akár van még gari akár nincs valszeg önköltséges javítás/csere (csak a bölcsőt kellene cserélni szerintem) lesz, mert általában az akkumulátorokra egyik készülékgyártó esetében sem vonatkozik a garancia.
Egy 90ezres füles bőven csúcskategória. Persze értem, hogy vannak drágábbak, mindenből vannak drágábbak, de ez bőven az.
Illetve egy ilyen kérdésnél nem a jelenlegi árat kell figyelembe venni.
Egy 2016ban 70 millás merci sem 70 millás 2020ban. De elvárod, hogy 70 millás felszereltsége legyen, és ne addig fusson mint egy 120e suzuki swift.
ne vonj párhuzamot az ár és a minőség között... lásd saját példád.
szerintem kérdezz rá a fogyasztóvédelmnél, hátha ők tudnak segíteni.
nem kaptunk választ arra hogy van-e még gari a készülékre?
Rossz a hasoinlat. A Swift még akkor is futni fog, amikor a beolvasztott Merciből készült lavórt is kidobták...
Ez a füles a tipikus "hová szarjak, hogy el ne lopják" kategória, öncélúan túlbonyolított. Vagy találsz egy szakit, aki kicseréli a bölcsőben az akkut valószínűleg egy sokkal jobbra, mint amit gyárilag beletettek, vagy használod így. Márkaszerviz csak fődarabot cserél, nem érdeke az olcsó javítás.
Ha valaki megjavítja neked, valószínűleg sokkal tovább jó lesz, mint a gyári akkuval volt. Nem olcsó akkus borotvával jártam már így. A fillérekért vett Li-Ion akku kapacitása vagy 25%-alnagyobb volt, mint az eredeti gyári akkué, de a hibát a szerviz nem javította volna, illetve csak a készülék árának kb. feléért.
Most haza megyek és este megnézem, hogy van-e még gari rajta, de 99%, hogy a múlthónapban járt le. :/
Viszont utolsó válaszoló: ez nagyon tetszetős ötlet, ennek megpróbálok utána járni.
Hát ha olyan helyen vetted, akkor lehet 2 év garinak kellene lennie ennyi pénzért.
A megoldás maszekba megjavíttatni, nem olcsó az se, de nem kuka :)
ezért kérdeztem hogy mennyi a gari.
mert ha még van rajta akkor ha nem javítható akkor is kötelesek megcsinálni... értsd: cserélni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!