Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Pár kérdés xbox 360-al kapcsol...

Pár kérdés xbox 360-al kapcsolatban?

Figyelt kérdés

pár hete vettem egy xbox slimet. amikor megrendeltem az volt kiírva hogy 2+1év garancia most meg már csak 1 évet írnak hozzá( konzolvilag.hu ) és amit adtak hozzá papírt arra is 1 év van írva. a microsoft garancia nem 3 éves? mert erről semmilyen papírt nem kaptam.

a gép 1 óra játék után forró lesz. ez normális?

routeren keresztül szeretnék interneten játszani de azt írja hogy tűzfal blokkolja. portot kéne nyitni routeren? ha igen hanyast? (gears of war 2)

2010. aug. 5. 14:37
 1/4 anonim válasza:
Az nem a legjobb, h forró 1 óra játék után..bár az is számít, h felmásoltad e a játékot.
2010. aug. 5. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Normális. A burkolat 60°C környékére tud melegedni. Ezt a videót érdemes megnézni:

[link]

Mivel nem tudjuk milyen routered van, nem tudom megmondani, hogy miként lehet rajta portot nyitni. A konzol által használt portot viszont a konzolon tudod megnézni, majd számítógépen belépsz a routerbe (kézikönyvben benne van hogyan), és a kézikönyv útmutatásait követve megnyitni a portot.

2010. aug. 5. 14:51
 3/4 A kérdező kommentje:
nem az a gondom hogy nem tudom hogyan kell megnyitni hanem az hogy nemtudom hogy hányasat kell. a konzolon belül hol tudom megnézni? meg garanciával mi van? 1 vagy 3 év? és a garancia az teljes körű? szval ha túlmelegszik akkor csere?
2010. aug. 5. 17:42
 4/4 A kérdező kommentje:
linksys routerem van. wireless-g broadband router [link] itt a kép sajnos azt hogy pontosan milyen nem tudom.
2010. aug. 5. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!