Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Balade-l kapcsolatban jó...

ZTE Balade-l kapcsolatban jó pár kérdés?

Figyelt kérdés

ez az első androidos telefonom,nem nagyon értek még hozzá.

1.csatlakoztattam gépre de neten nem találja a megfelelő szoftvert,akkor hogy tudok rakni rá zenéket,képeket?

2.a névjegyeket miután beírtam nem lehet szerkeszteni?

3.a netről letöltött fájlokat hol találom?

2011. jún. 20. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Keresel hozzá usb drivert, vagy háttértár üzemmódban használod. Ilyenkor olyan mint ha a telefon lenne a memóriakártya olvasó. Lehet másolni oda vissza a kártyára.

2. Lehet. De elég egyszerű erre rájönni. Azonkívül nem csak a telefonon tudod szerkeszteni, de még a google címtárba is ha összeszinkronizálod vele.

3. Van a memóriakártyán egy download mappa. Na oda.

2011. jún. 20. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Hogy a búbánatba kerestél a gépen keresztül??

Így kell: csinálsz egy googlee fiókot, felmész ide

[link]

megkeresed a neked tetsző programot, install, a barcode szkennerrel (miután elindítottad) "rávilágítasz" a kockakódra, felismeri, aztán letölti, installálja, onnan kezdve ikonjára rábökve indítható.

2. Mindent lehet: névjegyek, kiválasztod (ráböksz), alul középen menüt nyomsz, bejegyzés szerkesztése, folytassam???

3. Azokat valamelyik download könyvtárba teszi, de miután fel is telepíti használhatóra sose kerestem...

2011. jún. 20. 16:48
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D közben elolvastam a telón a hazsnálatit,bocs az agyzsibbasztó kérdésekért,de azért lenne még 1. a download mappa hol van?
2011. jún. 20. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Én sem TUDOM, meg kellett KERESNEM..

SDcard__ Downloads

még itt is lehetnek: SDcard__ AppSaver

2011. jún. 20. 20:37
 5/5 A kérdező kommentje:
kösz
2011. jún. 20. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!