ZTE Balade-l kapcsolatban jó pár kérdés?
ez az első androidos telefonom,nem nagyon értek még hozzá.
1.csatlakoztattam gépre de neten nem találja a megfelelő szoftvert,akkor hogy tudok rakni rá zenéket,képeket?
2.a névjegyeket miután beírtam nem lehet szerkeszteni?
3.a netről letöltött fájlokat hol találom?
1. Keresel hozzá usb drivert, vagy háttértár üzemmódban használod. Ilyenkor olyan mint ha a telefon lenne a memóriakártya olvasó. Lehet másolni oda vissza a kártyára.
2. Lehet. De elég egyszerű erre rájönni. Azonkívül nem csak a telefonon tudod szerkeszteni, de még a google címtárba is ha összeszinkronizálod vele.
3. Van a memóriakártyán egy download mappa. Na oda.
1. Hogy a búbánatba kerestél a gépen keresztül??
Így kell: csinálsz egy googlee fiókot, felmész ide
megkeresed a neked tetsző programot, install, a barcode szkennerrel (miután elindítottad) "rávilágítasz" a kockakódra, felismeri, aztán letölti, installálja, onnan kezdve ikonjára rábökve indítható.
2. Mindent lehet: névjegyek, kiválasztod (ráböksz), alul középen menüt nyomsz, bejegyzés szerkesztése, folytassam???
3. Azokat valamelyik download könyvtárba teszi, de miután fel is telepíti használhatóra sose kerestem...
Én sem TUDOM, meg kellett KERESNEM..
SDcard__ Downloads
még itt is lehetnek: SDcard__ AppSaver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!