Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » WIFI-s kérdés, telóval kapcsol...

WIFI-s kérdés, telóval kapcsolatban (? )

Figyelt kérdés

Ezzel a telefonnal: [link]

elvileg lehetne közösségi oldalakat böngészni??

Mert ugye van benne wifi..ami ezt -ha jól- tudom lehetővé teszi...de azt is hallottam, h Telenornál ez nem működik..most akkor hogy is van ez?

Nagyon megköszönöm a korrekt választ!

2011. ápr. 5. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
a wifinek a szolgáltatóhoz semmi köze! Természetesen lehet wifin netezni, ezt a szolgáltató nem korlátozhatja le!
2011. ápr. 5. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Akár "Offline" állapotban is működik a Wifi a telefonon. Tehát akkor is, ha a SIM kártyád inaktív. Úgyhogy nyugodtan használhatod vele a közösségi oldalakat, nem fog a kártyáról levenni pénzt.
2011. ápr. 5. 18:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Tehát akkor mindegy, hogy milyen szolgáltatónál vagyok (Telenor Vodafone vagy T-mobile), ha van benne Wifi, akkor ingyen, és korlátlanul lehet használni a netet, a közösségi oldalakat..ugye?

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

2011. ápr. 5. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:
pontosan
2011. ápr. 5. 19:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm!
2011. ápr. 5. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs mit.
2011. ápr. 5. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!