Tudom hogy sok ilyen kérdés volt már, de s e GíTenétek?
(ZTE blade-vel kapcsolatban)
Figyelt kérdés
ELhatároztam, hogy ilyen telefont akarok venni. A pixelhiba mennyire észrevehető, mennyire zavaró?
Mennyire jó a fényképezőgépe? Lovamat szeretném fotózni párszor, de mire a mostani telóm kattint (lg gs290-és nagyonnagyon szeretem), addigra már rég elmozdult, és még csak nem is hasonlít egy lóra a beállása alapján.
Szóval egyik hogy mennyire gyorsan lehet vele fotózni?
Másik, hogy tényleg megéri-e, szép-e a menüje,kinek okozott kellemes, kellemetlen csalódást?
Mindenre kiváncsi vagyok, akár arra is, hány porszem ragadt bele :D MINDENRE!
köszönöm!
2010. dec. 19. 12:20
1/9 anonim válasza:
Egy telefon sem alkalmas nagyon mozgó tárgyak fotózására, főleg kevesebb fényben. Erre egy fényképezőt kell venned, ami kisebb záridővel is tud fotózni
2010. dec. 19. 12:28
2/9 A kérdező kommentje:
van, csak eltűnt a töltője.. :/ egyépként egy-két fotóra biztos alkalmas, nem ezzel akarok 5csillagos fotókat csinálni, de ha gyorsan kattint, akkor elkaphatja. Az enyémmel mondom csak annyi a baj, hogy lenyomod, kattint, utána bejön a kép, de akkor már nincs az a póz amit szerettem volna. Fényképezőgépem is ilyen volt. Na, de még mindig várom a válaszokat! Elsőnek meg köszi.
2010. dec. 19. 12:40
3/9 anonim válasza:
Hát nekem kb 5 percig volt a kezembe és majdnem eldobtam. Kijelző szép, viszont a sebesség az siralmas. Bár ennyi pénzért ezt a kompromisszumot meg kell kötni. Fotózni meg ténleg nem érdemes telókkal. Kb pillanatképekre jó, de ha normális fényképet akarsz akkor fényképezőgép mellett döntessz. Ja és ha pixelhibás és felfedezed, akarva akaratlanul is zavarni fog, mivel mindig rátekintessz.
2010. dec. 19. 12:43
4/9 A kérdező kommentje:
hm...eddig amiket olvastam róla azt irták jó a sebessége.. meg ami most van telóm, hát enyhén szólva nem túl gyors, de már megszoktam, szóval a kicsit is jobb telefon is ász már nekem! majd a t-mobilnál akarom megvenni, kihisztizem hogy engedjék kipróbálni, csak hadd lessek rá (pl. itt rá lehet jönni a pixel hibára, nem? )
segítsetek már légyszi, köszi
2010. dec. 19. 12:55
5/9 anonim válasza:
nekem blade-em van, és az enyémen nincs pixelhiba, de ha lenne sem lenne zavaró mert úgy kell levadászni az ilyeneket.
nemtudom hogy másoknak miért lassú, az enyém oké nem egy galaxy s, de nem lassú bár sztem ez horráértés kérdése is...
na a fényképező gép benne elég gagyi, csak napfényben csinál jó képeket! viszont alapban be van kapcsolva az auto focus ami miatt sokáig tart a fénykép készítés, de ha kikapcsolod akkor azonnal villant! ennyi pénzért bőven megéri az árát.
2010. dec. 19. 13:50
6/9 anonim válasza:
előzővel értek egyet.
Amúgy fel lehet rakni rá más ROM-ot, úgy gyorsabb lesz.
2010. dec. 19. 14:07
7/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen! de gondolom jobb képeket csinál mint az lg-m.. amit végülis szeretek csak a villantás.. azt nem.. na de köszi, elhatároztam hogy ezt veszek (ha addig nem lesz jobb), ugyanis kell még összeszednem valamennyit, szóval január környékén lesz meg a telefon :)
2010. dec. 19. 14:34
8/9 anonim válasza:
csak szólok hogy most karácsonyi akcióban van, és lehet hogy januárban már drágább lesz!
2010. dec. 19. 16:52
9/9 A kérdező kommentje:
igen, tudom.. de nincs pénzem most csak 29 ezer és még vennem kell néhány ajándékot (14 éves vagyok), és január első hetében meglessz a pénz valószínű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!