Mit jelent, hogy Balanced, Unbalanced kimenet?

Figyelt kérdés

[link]

Ugye ott olvasható a balanced és az unbalanced felirat a két kimenet felett (vagy bemenet, nem értek hozzá). Ez pontosan mit jelent, melyik mire való?

2020. aug. 17. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
24%

egyensúlyozott

kiegyensúlyozatlan

2020. aug. 17. 23:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Eddig én is eljutottam..
2020. aug. 17. 23:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam, hogy a szó mit jelent, mert szerintem ennyi angol tudása mindenkinek van.
2020. aug. 17. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
27%
Nem akarok pofátlan lenni, de akkor kedves kérdező a kérdést is írd le mivel nem vagyunk gondolatolvasók.
2020. aug. 17. 23:48
 5/6 A kérdező kommentje:

"Ugye ott olvasható a balanced és az unbalanced felirat a két kimenet felett (vagy bemenet, nem értek hozzá). Ez pontosan mit jelent, melyik mire való?"

Azt hiszem, mindent elmondtam a kérdésben. Legalább is akinek van egy pici esze, az ki tudja következtetni, mire vagyok kíváncsi..

De a gyengébbek kedvéért, nem, nem a szavak jelentése érdekel, hanem hogy mi a különbség egy balanced és egy unbalanced kimenet között, melyik mit tud stb.

2020. aug. 17. 23:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Unbalanced: aszimmetrikus jelátvitel

Balanced: szimmetrikus jelátvitel

Itt van egy egyszerű leírás hozzá:

[link]

Ez pedig egy részletesebb:

[link]

Az előlapon a kimenetek vannak.

2020. aug. 17. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!