Hogyan tudom megoldani egy jack csatlakozós 2.1-es hangszóró csatlakoztatását tv-re amin nincs jack csak hdmi, usb és optikai kimenet?
Figyelt kérdés
2020. jan. 2. 10:26
2/16 anonim válasza:
Scart csatlakozó van rajta? Mert azon szokott lenni analóg hang KImenet.
3/16 anonim válasza:
Kérdező a TV optikai kimenetéről beszélhetett, oda kell csatlakoztatni egy Toslink --> analóg átalakítót.
4/16 A kérdező kommentje:
Akkor bemenetek, bocsánat. Szerintem a kérdés lényege változatlan. A megoldás érdekelne továbbra is nem nyelvi elemzés.
2020. jan. 2. 11:18
5/16 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs rajta scart sem. 2 éves smart tv mind a kettő amivel szeretném használni, de meglepő, hogy nincs jack dugó
2020. jan. 2. 11:20
6/16 anonim válasza:
Kérdező, ezt nem neked írtam, te gyökér, hanem az 59%-osnak, akinek azóta érthető okokból törölték a válaszát. Sajnálom, hogy te is olyan sötét vagy, hogy nem jöttél rá, hogy nem neked szól, nyilván agysebész diploma kellett volna hozzá.
7/16 anonim válasza:
Megoldást leírtam a #3-ban.
Havonta többször kérdeznek ilyet és még mindig ugyanez a megoldás, a manapság kapható TV-k csatlakoztatására analóg rendszerhez.
De én nem erőltetem.
8/16 anonim válasza:
A trágár privát üzenet lelki sérült küldőjét letiltottam.
9/16 A kérdező kommentje:
Ezek szerint volt komment amit nem láttam, gondoltam az én kérdesemre nekem válaszolnak. Csak ugye azzal sem voltam előrébb, de a hármast köszönöm és az utóbbiért pedig elnézést.
2020. jan. 2. 12:52
10/16 anonim válasza:
A hármast sajnos ugyanaz írta(m), akit töröltettél.
Mert igazam volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!