Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért hiszi egy csomó ember,...

Miért hiszi egy csomó ember, hogy ha Air Pods van a fülében, attól olyan menő lesz?

Figyelt kérdés
Én audiofilként egyenesen gáznak tartom ezeket a filléres játék vackokat.
2020. aug. 16. 22:56
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Bocsi, félre olvastam az összeget amit írtál. Azt hittem 100-200 ezerre gondolsz :D
2020. aug. 17. 10:35
 32/42 A kérdező kommentje:
Mondjuk mikor 20 ezres HyperX-el nyomtam, akkor tényleg menőnek hittem magam tiniként, meg az ismerőseim is azt mondták, hogy milyen jó drága fejhallgatóm van.. Mindegy, mire tényleg eljutottam a drága dolgokig, szerencsére ezt kinőttem.
2020. aug. 17. 10:39
 33/42 anonim ***** válasza:
71%

Látod, magad is írtad, hogy a számodra relevánsabb dolgoknak jársz utána (a hangtechnikán kívül az egy biciklit említetted).

Egy laikus számára az a füles épp annyira számottevő, mint neked egy törölközővásárlás.

Az átlagembernek pár évente kell venni: "itt ez az Apple, sokat látok belőle mindenfel~, ugyanaz a márkája, mint a telefonomnak, amivel el~gedett vagyok, nem is drága cucc, jó lesz ez, ezt kérem!"

2020. aug. 17. 10:40
 34/42 anonim ***** válasza:
71%
Egyébként nem sok dolog változott ebben az iparágban, az én tinikoromban is megvoltak a népszerű típusok (Scullcandy, Beats by Dre Solo), amik okosan voltak árazva: elég olcsó volt ahhoz, hogy igazából bárki megengedhesse magának, de egyúttal mégsem filléres, így a minőség illúzióját keltette.
2020. aug. 17. 10:47
 35/42 Morzsi007 ***** válasza:

Igen, 100-200 000 Ft-ra gondoltam csak nem sikerült leírnom.:-) Ne foglalkozz mással. Valaki a 20 éves 120 Lovas BMW-re veri, és hiába van neked 5 millás autód vele szemben Te egy lúzer vagy, mert nem ér fel a BMW márkához.

Nekem nem az számít mennyibe kerül a fejes, hanem, jól szóljon, nem biztos, hogy a drágábbnak jobb is a hangja. HD800, AD2000X, Focal Clear esetleg Utopia. Ha ilyenjeid lennének, akkor sem érteném meg a problémádat, de nincs.

2020. aug. 17. 11:07
 36/42 A kérdező kommentje:

Értem én amit mondotok, igazatok is van, de az ilyen 14-16 év körüliek közül tényleg sok van, aki azért veszi, mert ezt tartja menőnek, sőt, sokan akiknek nincs, meg valami ultramenő gazdagoknak való sznob dolognak tartják. Tegnap is egyik lány ismerősöm kirakott egy instagram story-t, amin saját magáról volt egy kép, ahol airpods volt a fülében, erre két ember is írt neki (mert amúgy csinált ilyen kérdezz-felelek cuccot) hogy ne menőzzön már az airpods-al, meg hogy biztos gazdagok, hogy ilyenje van. És nem az első eset, hogy ilyet látok instagramon, hogy valaki olyanokat ír valakinek egy airpods vagy egy jbl hangszóró miatt, hogy gazdag meg elkényeztetett stb. Gondolom akkor elég sokan gondolkoznak így ebben a korosztályban. És itt nem is a lányon van a hangsúly aki kirakta az insta story-t, hanem azon a két emberen, aki ezeket írta.

De gondolom ha egy Sennheiser HD650 lett volna rajta, akkor senki meg sem említi :D

2020. aug. 17. 11:12
 37/42 Morzsi007 ***** válasza:
71%
Mikor 2008-ban megvettem az első iphone-t magamnak, nem azért kellett, hogy villogjak. Ha valakivel telefonáltam próbáltam letakarni az alma logót, nehogy valaki meglássa, az asztalra soha nem tettem ki, ha hiszitek ha nem, ez így volt. Majdnem én éreztem rosszul magamat, mert ilyen telefonom volt. Pár éve ismerős fiatalok 15-17 évesek leszolták az almás telefonokat, milyen szar, gáz stb,. Mára mindegyiknek ilyen van már. Ennyit a menőzésről. Jó zenehallgatást !
2020. aug. 17. 11:46
 38/42 anonim ***** válasza:
0%
Ostoba vagy, de mindegy. Puszi! :)
2020. aug. 18. 10:29
 39/42 A kérdező kommentje:
Köszönjük utolsó :DD
2020. aug. 18. 13:14
 40/42 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs látszatja, hogy fejlesztenéd magad (nem, nem csak a testet lehet...).
2020. aug. 18. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!