Miért hiszi egy csomó ember, hogy ha Air Pods van a fülében, attól olyan menő lesz?
Látod, magad is írtad, hogy a számodra relevánsabb dolgoknak jársz utána (a hangtechnikán kívül az egy biciklit említetted).
Egy laikus számára az a füles épp annyira számottevő, mint neked egy törölközővásárlás.
Az átlagembernek pár évente kell venni: "itt ez az Apple, sokat látok belőle mindenfel~, ugyanaz a márkája, mint a telefonomnak, amivel el~gedett vagyok, nem is drága cucc, jó lesz ez, ezt kérem!"
Igen, 100-200 000 Ft-ra gondoltam csak nem sikerült leírnom.:-) Ne foglalkozz mással. Valaki a 20 éves 120 Lovas BMW-re veri, és hiába van neked 5 millás autód vele szemben Te egy lúzer vagy, mert nem ér fel a BMW márkához.
Nekem nem az számít mennyibe kerül a fejes, hanem, jól szóljon, nem biztos, hogy a drágábbnak jobb is a hangja. HD800, AD2000X, Focal Clear esetleg Utopia. Ha ilyenjeid lennének, akkor sem érteném meg a problémádat, de nincs.
Értem én amit mondotok, igazatok is van, de az ilyen 14-16 év körüliek közül tényleg sok van, aki azért veszi, mert ezt tartja menőnek, sőt, sokan akiknek nincs, meg valami ultramenő gazdagoknak való sznob dolognak tartják. Tegnap is egyik lány ismerősöm kirakott egy instagram story-t, amin saját magáról volt egy kép, ahol airpods volt a fülében, erre két ember is írt neki (mert amúgy csinált ilyen kérdezz-felelek cuccot) hogy ne menőzzön már az airpods-al, meg hogy biztos gazdagok, hogy ilyenje van. És nem az első eset, hogy ilyet látok instagramon, hogy valaki olyanokat ír valakinek egy airpods vagy egy jbl hangszóró miatt, hogy gazdag meg elkényeztetett stb. Gondolom akkor elég sokan gondolkoznak így ebben a korosztályban. És itt nem is a lányon van a hangsúly aki kirakta az insta story-t, hanem azon a két emberen, aki ezeket írta.
De gondolom ha egy Sennheiser HD650 lett volna rajta, akkor senki meg sem említi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!