Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért hiszi egy csomó ember,...

Miért hiszi egy csomó ember, hogy ha Air Pods van a fülében, attól olyan menő lesz?

Figyelt kérdés
Én audiofilként egyenesen gáznak tartom ezeket a filléres játék vackokat.
2020. aug. 16. 22:56
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
92%

Mert kicsi, almas, draga, tehat meno. Utcara egyebkent se megy ki senki haromkilos fejhallgatoval.

Amugy en meg az audiofileken rohogok, hogy a tobbmillios lemezjatszo es erosoto kozti osszekoto kabelre verik es bizonygatjak, hogy deeee, hallhato a kulonbseg az 1m-es 850 ezres meg a masfel millios kabel kozt.

2020. aug. 16. 23:13
 2/42 A kérdező kommentje:
Jó, tényleg vannak audiofil-ek akik túltolják, én normálisabb kateógirába tartozom. De egy Air Pods áráért akár APTX-es Bluetooth-os fejhallgatót is kapna, normálisabb hanggal, meg akkor sem néznék furán az emberek. Amúgy egy csomó ismerősöm otthon is Air Pods-on hallgat zenét.
2020. aug. 16. 23:17
 3/42 anonim ***** válasza:
22%

Nem hinném, hogy bárki "menőnek" gondolná 16 év les életkor felett, végülis az audioipar kontextusában szemlélve kifejezetten olcsó eszköz.

A 300 000-es fejhallgatómban sem érzem magam "menőnek", az a szint szerintem egy 40 milliós kocsinál és komoly ingatlanvagyonnál kezdődik, nem párszázezres cuccoknál, amit 10/7 gimnazista is megenged magának.

2020. aug. 16. 23:45
 4/42 anonim ***** válasza:
24%

Ha már itt tartunk: tudnátok ajánlani jó Bluetooth fülest amivel ha sorit nézek pl nem csúszik a hang?

És nem a legdrágább kategória..

2020. aug. 16. 23:49
 5/42 anonim ***** válasza:
34%
Hogy neked ez miért fáj öcsi, fel nem foghatom. Bárcsak magadba fektetnél ennyi időt és energiát... akkor még lehetne belőled valami.
2020. aug. 16. 23:59
 6/42 anonim válasza:
0%
A k**aszott nagyok a bedeszek
2020. aug. 17. 00:01
 7/42 A kérdező kommentje:

"Hogy neked ez miért fáj öcsi, fel nem foghatom. Bárcsak magadba fektetnél ennyi időt és energiát... akkor még lehetne belőled valami."

Örülök, hogy megjött az első fotelharcos is :D Képzeld, "öcsi" sokkal több energiát fektetek magamba, mint a legtöbb ember, elég jó úton haladok afelé, hogy profi sportoló legyek, illetve zenészként is tevékenykedem elég sokat, és hamarosan a szakmám is meglesz, ami szintén zenével/hangokkal foglalkozik, de ez már más kérdés :)

2020. aug. 17. 00:22
 8/42 anonim ***** válasza:
57%
De tényleg én sem értem, nem teljesen mindegy neked ki mire veri el a pénzét? Ha valakit boldoggá tesz hogy airpods van a fülében akkor egészségére. A menőség meg nem innen kezdődik. De te sem vagy különb mivel ugyanúgy lenézed a másik "filléres vackait". Én meg téged nézlek le hogy ilyen gyökér értékrended van ;)
2020. aug. 17. 00:56
 9/42 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy minek foglalkozol vele? Én most egy alkalmat nem tudnek felidézni, hogy olyat láttam, hogy valakinek iylen van a fülében pedig szinte biztos, hogy jött velem is szembe ilyen ember, miért? Mert simán nem azt figyelgetem kinek mi van a fülében.

Szóval az alap gond ott van, hogy minek nézegeted azt, hogy kinek mi van a fülében?

2020. aug. 17. 01:15
 10/42 A kérdező kommentje:

Lenézem őket, mivel a sok hozzá nem értő "menőgyerek" azért veszi meg azt a semmirevaló fülhallgatót, hogy villogjon vele, miközben ennyiért akár már normális hangot megszólaltató eszközt is tudna venni. (az airpods-hoz képest). De ezen kívül annyira nem érdekel, ki mire költi a pénzét.

"Ha már itt tartunk: tudnátok ajánlani jó Bluetooth fülest amivel ha sorit nézek pl nem csúszik a hang?

És nem a legdrágább kategória.."

Ennyiért én az Audio Technica választékában néznék körül, Bose-t, JBL-t, Beats-et meg az ilyen divatmárkákat felejtsd el. Nem írtál konkrét árat, szóval nem tudom, neked mi számít "legdrágább kategória"-nak, de szerintem ez teljesen jó az áráért, bőven megfizethető: [link]

2020. aug. 17. 01:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!