Miért hiszi egy csomó ember, hogy ha Air Pods van a fülében, attól olyan menő lesz?
Mert kicsi, almas, draga, tehat meno. Utcara egyebkent se megy ki senki haromkilos fejhallgatoval.
Amugy en meg az audiofileken rohogok, hogy a tobbmillios lemezjatszo es erosoto kozti osszekoto kabelre verik es bizonygatjak, hogy deeee, hallhato a kulonbseg az 1m-es 850 ezres meg a masfel millios kabel kozt.
Nem hinném, hogy bárki "menőnek" gondolná 16 év les életkor felett, végülis az audioipar kontextusában szemlélve kifejezetten olcsó eszköz.
A 300 000-es fejhallgatómban sem érzem magam "menőnek", az a szint szerintem egy 40 milliós kocsinál és komoly ingatlanvagyonnál kezdődik, nem párszázezres cuccoknál, amit 10/7 gimnazista is megenged magának.
Ha már itt tartunk: tudnátok ajánlani jó Bluetooth fülest amivel ha sorit nézek pl nem csúszik a hang?
És nem a legdrágább kategória..
"Hogy neked ez miért fáj öcsi, fel nem foghatom. Bárcsak magadba fektetnél ennyi időt és energiát... akkor még lehetne belőled valami."
Örülök, hogy megjött az első fotelharcos is :D Képzeld, "öcsi" sokkal több energiát fektetek magamba, mint a legtöbb ember, elég jó úton haladok afelé, hogy profi sportoló legyek, illetve zenészként is tevékenykedem elég sokat, és hamarosan a szakmám is meglesz, ami szintén zenével/hangokkal foglalkozik, de ez már más kérdés :)
Én azt nem értem, hogy minek foglalkozol vele? Én most egy alkalmat nem tudnek felidézni, hogy olyat láttam, hogy valakinek iylen van a fülében pedig szinte biztos, hogy jött velem is szembe ilyen ember, miért? Mert simán nem azt figyelgetem kinek mi van a fülében.
Szóval az alap gond ott van, hogy minek nézegeted azt, hogy kinek mi van a fülében?
Lenézem őket, mivel a sok hozzá nem értő "menőgyerek" azért veszi meg azt a semmirevaló fülhallgatót, hogy villogjon vele, miközben ennyiért akár már normális hangot megszólaltató eszközt is tudna venni. (az airpods-hoz képest). De ezen kívül annyira nem érdekel, ki mire költi a pénzét.
"Ha már itt tartunk: tudnátok ajánlani jó Bluetooth fülest amivel ha sorit nézek pl nem csúszik a hang?
És nem a legdrágább kategória.."
Ennyiért én az Audio Technica választékában néznék körül, Bose-t, JBL-t, Beats-et meg az ilyen divatmárkákat felejtsd el. Nem írtál konkrét árat, szóval nem tudom, neked mi számít "legdrágább kategória"-nak, de szerintem ez teljesen jó az áráért, bőven megfizethető: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!