A még 2020 ban menö ?

Figyelt kérdés

2020. júl. 14. 08:14
A kérdező szavazást indított:
Discman
Discman kazettás változata
A felnyithatós Gombos telefonok
MP3 lejátszó
Gameboy
Ezek nem menő dolgok de valaki még használja
Retro dolgok mindig is menönek számítanak
nem menő hanem ciki
Nem is tudtam hogy léteztek ilyen dolgok
A maguk idejében menőnek számítottak
18 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
A lemezjátszót kihagytad, ha tudod mi az. Az a nagy fekete korongos. Na az menő.
2020. júl. 14. 08:52
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

"Discman kazettás változata"

Lol, az a Walkman, és valójában a Discman a Walkman CD-lemezes változata, hiszen a kazetta (és így a Walkman) volt előbb.

Arról nem beszélve, hogy mindkét elnevezés a Sony tulajdona, az ő márkanevük.

2020. júl. 14. 09:15
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom az első, szarkazmusból írta-e, és véletlenül talált be, vagy komolyan gondolja, mert jól tudja... de igen, a fizikai adathordozók közül az egyetlen, ami 2020-ban "menő" az a vinyl lemez. Mondjuk abszolút érthető, hogy miért.
2020. júl. 14. 11:39
 4/9 anonim ***** válasza:
27%

És ezt mi alapján döntöd te egyedül el? Én például a kazettáimmal is nagyon jól elvagyok, egy decens deck és minőségi kazetta kombóval nem mondod meg, hogy cédét, lp-t vagy kazettát hallasz-e épp.

Persze a kazettát - szerencsére - nem kapta fel semmilyen hipszter divathullám, így szép csendben, radarszint alatt lehet élvezni ezt a hobbit, anélkül, hogy az embernek folyton kiabálnia kéne mindenhol, hogy "éljen a vinyl" - pedig milyen szép magyar neve is van: hanglemez.

Vinyl.

Az, persze, és recordplayeren meg turntable-n játszod le, ugye.

Sznobság teteje.

2020. júl. 14. 12:06
 5/9 anonim ***** válasza:
29%

4

Vajon tudják a vinyilesek, hogy hány kör van a lemezen? ;)))

Ez a "népség", akik nem értik meg, hogy ami fizikális kopásnak van kitéve, az karcolódik a tokból kivéve is már...a minőség betűikkel (vg..stb) meg röhejesek, hiszen egyikük látja a karcot, másik nem s vitáznak eladásnál, kegyetlen lények:DDD

ui: tisztelet pár kivételnek.

2020. júl. 14. 18:01
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Sznobság? Lol. Az az eszeveszett antisznobság sem kevésbé sznobság, amit te művelsz, csak a másik irányba. Eeeegyebként a vinyl magyarul is vinyl, szóval ez is ugyanúgy "szép magyar név", tehát a "recordplayeres" példád nem éppen helytálló. Ha érdekel, azért használom a vinyl szót, mert rövidebb. De mostmár úgyis mindegy, nem fukarkodom a szavakkal, mert láthatóan valamiért nagyon meg vagytok sértődve a vinylesekre, és még a válaszomat sem tudtátok rendesen értelmezni. (a releváns választól meg még nagyon messze vagytok)

4:

Azt meg mégis honnan vetted, hogy azt gondolom, én döntöm el mi a menő? Én csak azt közöltem el, ami egyértelműen láható a jelenlegi piacot elnézve, és amit mindenki más is lát, az írásod alapján ("Persze a kazettát - szerencsére - nem kapta fel semmilyen hipszter divathullám") te is látod: van, ami epp divat, van, ami nem. Én nem azt mondtam, hogy kinek mi a jó, hanem azt, hogy mi a divatos/felkapott jelenleg. Ugyanis a "menő" ezt jelenti, a kérdés pedig erről szólt. Egy szóval sem mondtam, hogy te ne lehetnél el a kazettáiddal, ha neked a kazetta a király, akkor az a király.

5:

Elég merész és nonszensz feltételezés az, hogy egy hanglemezgyűjtő ne tudná, hogy a lemez kopásnak van kitéve. "Valószínűleg" még többet is tud róla, mint te. És egyébként meg kit érdekel? Akármit gyűjtesz passzióból, nem hinném, hogy a funkcionalitás miatt teszed. A kazetta ugyanúgy kopik. Semmi gond ezzel, ez egy alapvető tulajdonságuk.

"Vajon tudják a vinyilesek, hogy hány kör van a lemezen? ;)))"

Ne aggódj, tudják. ;)))

2020. júl. 14. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
9%

6

A kopást sem ismerik el:DDDD

A kérdésre a választ is még keresik:DDD

2020. júl. 14. 21:41
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
Uhh, úgy látszik te menthetetlen vagy...:D Akkor nem is próválkozom tovább.
2020. júl. 15. 14:41
 9/9 anonim válasza:
81%
Mp3 lejátszó persze hogy menő, ki akar állandóan telefont tölteni, sokat visz a töltöttségből az állandó zenehallgatás :) na persze nem mindenki zenebolond, de aki sok zenét hallgat, annak praktikus ma is, a hívást, üzeneteket észre lehet venni (ha meg nem reagálok rögtön, nem izgat, majd várnak és kapnak válaszokat).
2020. aug. 24. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!