Debreceni orvosi ponthatár 2020?
Én 423ponttal várom az eredményt, ide a DE ÁOKra, egy kicsiket izgulva. :/
De mellesleg 2017ben pont 418 volt a pont határ, csak mert nehezebb volt az érettségi. Idén kevesebb jelentkező, mellé koronácska, ami ugye azt eredményezte, hogy nem nagyon volt oktatás, csak a szokásos “ezt, s ezt pls csináld meg, küldd el, köszhelo”, ami hát, szinte az oktatás ellentéte. :D Mellé az is igaz, hogy (általában) muszáj legalább egy magántanár ahhoz, hogy bejuthass, s ezek az órák is elmaradhattak (, nekem nagyon szerencsém volt, mivel én magisteres voltam itt Pesten, és a tanáraink ugyan úgy tartotta az órákat, csak online szemináriumban. (Bár a biosz hagyott némi kivetni valót maga után, de mindegy. Xd)) Meg nah, élőben csak egyszerűbb tanulni, együtt egy tanárral, mint shitty Skype-on, vagy messenger videóhívásban.
Oh is azt ne hagyjuk ki természetesen, hogy nuku szóbeli, amivel pl a shitty 62%os kémiámat én egy pöppet feljebb tudtam volna javítani, és ez csak egy bizonyíték arra, hogy pont szempontjából nem jött volna rosszul az a szóbeli.
Személy szerint én olyan 415-420 pont közé saccolok, akár a 416-417, azaz a 9-10pontos zuhanást se mondanám lehetetlennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!