Mit bír ez a láncfűrész? (2020) Többi lent!
Én perfect gyári reszelővel szoktam illetve reszelősablonnal (szamárvezető) élezem.
A vágási technika nem probléma inkább a gép teljesítménye a gond hogy valójában viszi e a 40cm láncvezetőt a gép károsodás nélkül ? Gallyazó fűrész kategória ami van nekem!
Az új vezető+lánc megvan csak fölkell tenni viszont utána szeretnék járni hogy bírja-e mert nem vagyok gépgyilkos.
Ha nem most akkor 2 hét múlva összevágom ez nem probléma de akkor konkrét típust szeretnék hogy milyet válasszak amivel nem ér meglepetés csak a kérdésben megemlített típusok jöhetnek szóba a a 391,462,066,
Nem szeretnék mellé fogni ezért kérem a hozzáértők felszólalását. A jelenlegi hozzászólásokat ajánlatokat nagyon köszönöm ment a LIKE!
Mostanra összevágtam 15 köbméter gyertyánt amiből említettem 80_as az átlag átmérő.
Ráraktam a 40-ES vezetőt nyögdicsélve elvitte ! Dolgozom, e mellé keresek egy olyan láncfűrészt amely "maszek" munkára is megfelel .
Elvégeztem a feladatom jóval gyengébb/más kategóriába tartozó géppel is de jelenlegi gépem se szeretném megölni e-miatt a kételkedés miatt kérem segítségeteket. Jelenleg már hozott annyi pénzt hogy megérje új erősebb típust választani !
Ez ami most van az első láncfűrészem ezért tartom nagy becsben 7 éve van nálam ! MÉG MINDIG ÉRDEKELNÉNEK A FENT EMLÍTETT TÍPUS JELLEMZŐI , HA VALAKINEK ESETLEG VAN FÓRUMOZÓ ISMERŐSE,BARÁTJA,STB AKKOR AJÁLNHATNÁ NEKI A KÉRDÉST MIVEL KONKRÉT TÍPUS, VÁLASZTÁS ELŐTT ÁLLOK AMI HOSSZÚ TÁVRA IS MEGFELEL! MINDEN EDDIGI VÁLASZT KŐSZÖNÖK BÁRMIKOR FOGADOK PRIVÁT ÜZENETET CSAK A TÍPUS ÉS KATEGÓRIA VÁLASZTÁSBAN SEGÍTSETEK! KÖSZÖNÖM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!