Euronicsban csak sz@rokat adnak el?

Figyelt kérdés

Már szinte mindent amit ott vettem vissza kellett vinnem stb.

Én ostoba most vettem ott egy hangszórót. Nem szól az egyik hangfal. Na mondom lehet h nálam valami beállítás rossz, s nem vittem vissza. Már egy hónapja megvan. Tesómhoz vittem stb. Ő mondta nem a beállítással van probléma hanem a hangszóróval. se laptopon, se mobilon, se összekötve, se blututtal.

nincs kedvem visszamenni.... nincs meg a blokkja stb.

csak megkérdezném h valóban nem kell e szólnia a másik falnak vagy mi van.?

ez az: [link]

2020. jún. 29. 11:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
80%

az Euronicsban már vetünk pár dolgot mint például hűtőt, villanyrezsót, monitort, kerékpárt, telefont, - Nekem egyik termékkel sem volt semmi bajom.

Szerintem teljesen mindegy minőség szempontjából, hogy egy adott márkájú terméket hol veszel meg, a minőség ugyanaz. Ha a Tescóban a Média markt-ban vagy az Euronicsban veszel egy - tegyük fel samsung tv-ét a minősége ugyanaz de az ára eltérő lehet. Egyik elektronikai gyártó sem úgy gyártja a tévéit, porszívóit, hogy az melyik boltban lesz árusítva - egyiknek jobb a másiknak szándékosan rosszabbat gyártsanak. Nem csak az Euronicsban lehetnek hibás termékek, hallottam már olyat (gondolom már mindenki), hogy például a tescoban vásárolt tv másnapra elromlott.

Ha hibás termék kerül egy adott boltba az nem a bolt hibája hanem agyártóé - a megvásárolt termékekről a blokkot - számlát - jótállási jegyet meg kell őrizni addig amíg az érvényes. Ha a termék 3 napon belül meghibásodik ki kell cseréltetni. Ha 3 napon túl hibásodik meg a jótállásban meghatározott feltételekkel kell élni.

2020. jún. 29. 22:28
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne okoskodj, előző lap alján, mert ugyanazt árulják. Semelyik gyártó nem fog csak az Euronics kedvéért egy másik, olcsóbb termékpalettát gyártani.
2020. jún. 30. 12:17
 23/26 Ypszilon1980 ***** válasza:
0%
A termék lehet ugyanaz, de a minősége más, egymásnak adják-veszik a termékeket, javítják, felújítják, de most ezen nem fogunk összeveszni, más az álláspontod, tiszteletben tartom.
2020. júl. 1. 08:45
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem más a minősége. Ugyanaz. Ki ne találd már, hogy a rossz termékeket adják-veszik egymásnak a műszaki áruházláncok.

Mindenesetre ami itt folyik, az már lehet egy hitelrontás is akár.

Érdekes lenne, ha idetévedne a jogászuk, aztán az üzemeltetők kapnának egy hivatalos levelet, pár nap múlva pedig a kérdés kiírója egy ügyvédi felszólítást.

2020. júl. 1. 15:31
 25/26 anonim ***** válasza:
60%
Olyan előfordul, hogy irdatlan mennyiséget rendel egy lánc szigorú határidővel és feltételekkel, aztán olyan lesz, mint amiből hirtelen kellett sok... De akkor is javítják vagy cserélik, nem kell öntönkretevő üzleti tervekről fantáziálni. Más lapra tartozik, hogy mekkora spílerekből áll a gárda néhol, és hogy ők mikre hajlandók, miközben vígan falaznak egymásnak.
2020. júl. 6. 07:23
 26/26 anonim válasza:
60%
24-es! Köszönöm az ötletet, jó móka lesz!
2020. júl. 7. 16:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!