Euronicsban csak sz@rokat adnak el?

Figyelt kérdés

Már szinte mindent amit ott vettem vissza kellett vinnem stb.

Én ostoba most vettem ott egy hangszórót. Nem szól az egyik hangfal. Na mondom lehet h nálam valami beállítás rossz, s nem vittem vissza. Már egy hónapja megvan. Tesómhoz vittem stb. Ő mondta nem a beállítással van probléma hanem a hangszóróval. se laptopon, se mobilon, se összekötve, se blututtal.

nincs kedvem visszamenni.... nincs meg a blokkja stb.

csak megkérdezném h valóban nem kell e szólnia a másik falnak vagy mi van.?

ez az: [link]

2020. jún. 29. 11:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
A ventillátorba kicseréltek valamit de nem is bele való, zörög mint állat. Volt vagy 9ezer forint.
2020. jún. 29. 12:21
 12/26 anonim ***** válasza:
91%
Nekem soha semmi bajom nem volt még velük
2020. jún. 29. 12:35
 13/26 anonim ***** válasza:
84%

En nem sok mindent vettem ott idaig.

Jbl go mini hangszórót. 10 ezer volt nagyon jól működik a konyhában van és jól bírja a meleget, párát stb. 2 éves múlt

Egy lg okostévét most sincs semmi baja több éves

Ps4 és nintendo switch liteot ezeknek sem volt

Vicc se egy olcsóbb eletromos fogkefével 4x mentem vissza mire kicserélték 2 héten belül. De akkor már majdnem rájuk borítottam az asztalt. Mert megrázott a fogkefe

Nyáron kellene venni egy új ventillátort. De az sem drágát max 10 ezerért

2020. jún. 29. 12:37
 14/26 anonim ***** válasza:
87%

Nem volt még gondom vele. Nem gondolnám, hogy egy x márkájú porszívó ne pont ugyanaz lenne az Euronicsban, vagy a Media Marktban, vagy akárhol máshol.

Egyszer volt hibás egy ventillátor, illetve összeszereléskor kiderült, hogy hiányzik belőle egy darab. Visszavittem és kicserélték egy másikra azonnal.

2020. jún. 29. 12:47
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
Előfordul bárhol, hogy valami nem jó. De miért nem viszed vissza??? Így nem fog megoldódni.
2020. jún. 29. 12:48
 16/26 anonim ***** válasza:
84%
Persze, direkt hibás készülék gyaruk van
2020. jún. 29. 14:41
 17/26 Ypszilon1980 ***** válasza:
73%
Nem értek hozzá, de nem véletlenül sokszor olcsóbbak mint máshol. Úgy vagyok vele, hogy ha valahol több minden amit veszek, rossz vagy nem jó minőségű, akkor ott többet nem vásárolok. Euronics, ha ilyen koncepciót is képviselne, az az ő bajuk, nekem amúgy ott nem volt még gondom, szervízzel volt, de megoldódott az is, csak idő kérdése.
2020. jún. 29. 15:41
 18/26 anonim válasza:
42%
Kivétel nélkül tönkre mentek az euronics-ben általam vásárolt termékek egy hónapon belül. Azt hittem szerencsétlen vagyok, de a kommentekből látom, hogy ez nem csak nállam van így.
2020. jún. 29. 18:41
 19/26 anonim ***** válasza:
78%

Nem tűnik fel, hogy bármi van a boltra írva, nagyjából ugyanazt a termékkört árulják? Euronics, Mediamarkt, Edigital... mindegy. Nincs külön importőre egyik bolthálózatnak sem, lehet hogy ugyanazon a kamionon érkezett az áru ugyanonnan.

Vettünk már ott elég sok mindent, semmi baj nem volt garanciális és garancián túli gond egyikkel sem. (2 TV, 2 hűtő, 2 mosógép, vízforraló, hajszárító, stb..)

Persze aki az olcsó Sz@rokra gerjed, az könnyen belenyúlhat valami gyárilag is hulladék cuccba.

2020. jún. 29. 21:02
 20/26 Ypszilon1980 ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem ugyanazt árulják, és nem ugyanonnan szerzik be, de mindegy, mert ha valaki csalódik egy boltban, akkor nem értem miért kell ott újra vásárolni.
2020. jún. 29. 21:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!