Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Állandó fagyás, mit tegyek?

Lacabástya kérdése:

Állandó fagyás, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na szóval a gépem játék közben kb 5 perc után kifagy és nemtudom az okát. Eddig fagyásnál Fekete, vagy nagyon halvány zöld volt a képernyő, hang nincs. Ez csak videokártyával van, integráltal nem. Kék halált is kaptam WHEA UNCORRECTABLE ERROR megnevezéssel és 124-es hibakóddal. Ramokat teszteltem, hibát nem észlelt a rendszer. Sfc /scannow teszt is ment hdksc (lehet rosszul írtam) ez talált rossz fájlokat amik a fagyást okozták. Javította őket a rendszer. Ezután gond nélkül ment a rendszer 1 napig majd ment előről.

2020. ápr. 23. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Alapvető információk nem ártanának.

Pl milyen játék, mennyire terheli le a géped?

Nem halmoztad fel a merevlemezedet szemét fájlokkal?

Első sorban az alapokat megcsinálnám, mint töredezettség mentesítés, vírusirtás, körbenézni hogy az elmúlt időben milyen fájlokat telepítettél, amik elbarmolhattak valamit.

2020. ápr. 24. 05:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Igazából pár kis gépigényű játékkal kipróbáltam, a flatout 2-vel és a bus deriver 2007-el. Gond nélkül tudtam játszani hosszab ideig is mind 2-vel. De már a simcity nél is kifagy a rendszer egy színes vagy fekete képernyővel. Esetleg nem az hogy rossz a tápom és nagyobb igénybevételnél nemtudja ellátni a kártyát? Konfig: CPU: I5 3470 3.20 MHZ

GPU: AMD RX480 OC

Ram: 8GB

Táp: FSP 500W elég alap de elvileg elég hozzá

HDD: samsung 466GB

SSD nincs

Alaplap: marha hosszú a neve de az is gyári Acer Veriton-é

2020. ápr. 24. 08:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat a proci nem MHZ hanem GHZ
2020. ápr. 24. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!