Állandó fagyás?
állandóan lefagy a gépem,ugyanis kaptam egy újat,felraktam win7-et és befagy szinte minden progi alatt...
firefox-nak kb 30 mp kell és befagy...
utorrent-nek annyi se kell...
viszint az explorer csak néha fagy...
már próbáltam újrarakni 32bitesse,64-essel mindig ugyanez...nekem még azt is mondták hogy szektorhiba is lehet
Sürgősen írd le, hogy milyen is a gép konfigja mivel így lehetetlen segíteni!
De ez biztos, hogy nem szektor hanem inkább táp hiba gyanús.
Ezen felül lehet melegedés is (Itt a procira gondolok.) Vagy csak egyszerűen nem bírja a gép a win7-et.
Szúval szűkítsük a kört írd le a konfigot....
szóval a gép:
AMD Athlon 64 X2 2.6Ghz Black edition
2GB ram
XFX 9600GT 512MB xxx alpha dog
a proci nem melegszik mert megnéztem biosban és stabil 45-50 fokos
Na akkor.
Egy windows lemezről próbálsz telepíteni?
Ha igen akkor lehet az a rossz.
Mekkora a táp?
Lehet gyenge a konfighoz mondjuk nem valószínű.
Nos szektor hiba...
Egyszerűen futtass egy windows hdd hibakeresést.
Még egy kérdés.
A fagyás alatt azt érted, hogy nem válaszol?
Ha igen akkor ott szoftveres a gixer kell egy másik windows cd próbáld meg xp-vel ha úgy nem fagy rossz a windows lemez.
Ha nincs xp-d akkor tölts le egy windows7 iso-t és írd ki DVD-re.
Esetleg szúba jöhet, hogy a rendszer BIOS a elavult frissíteni kell.
A biztonság kedvéért adatkábeleket ellenőrizni kéne nincs e kicsúszva valamelyik.
na szóva lemezről telepítettem a win7-et de az nem hiszem hogy rossz,mert 2 különbözőt is megpróbáltam és min2 rossz...a táp 500w-os az elég neki,minden kábel jól van bedugva,nincs kicsúszva semmi.a bios a legfrissebb,most lett frissítve.viszont ma elvittük a zservízbe és ott se tudták mi a baja :D
egyébként boldog új évet ! :D
Egy jó megjegyzés: A szerviz általában sosem mond igazat.
Valami szoftveres gikszer lehet de én a helyedben megpróbálnám akkor egy másik merevlemezzel nem-e bad szektoros és egy ram tesztet is engedj rá(ELŐZŐ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!