Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 4k elmosódás? Vagy mi lehet ez?

4k elmosódás? Vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Most vettem egy 4k smart Lg tvt.

Essig egy full hds samsungom volt de amiken mindig letolott filmeket meg sorozatokat neztem es mar szerettem volna meg jobb minosegben elvezni oket. Azonban van valami ami kicsit zavar. Az uj tv-n a dilmek es sorozatoknal erzekelem a folyamatossagot (gondolom ez a 60fps?) de az akciojelenetek mondjuk bunyoknal olyan elmosodasok vannak amik miatt neha kovethetetlen higy mi tortenik. A regi tvn ilyen nem volt persze nemis ilyen folyamatos volt. Ez csak az en szemem betegsege lehet? Vagy van erre megoldas/magyarazat?

2020. márc. 23. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
ja, gondolom a "standard" módban nézed a filmeket, ezt brutál gyorsan váltsd át más módra, vagy tiltsd le a trumotiont a beállításokban. Nekem is lg 4k van, rá kellett szánni egy fél órát a kép beállításra, mert nézhetetlen volt a gyári beállításokkal.
2020. márc. 23. 20:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Hol talalom ezeket az opciokat? Lehet kulon mindent allitani?
2020. márc. 23. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztosan van valami menu gomb valahol. Végig kell menni az összes beállításon, és minden varázslatot kikapcsolni.
2020. márc. 23. 21:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Te miket allitottal meg a trumotion kikapcson kivul?
2020. márc. 23. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!