Vettem egy új lg led tv-t a problémám az, hogy esti, éjszakai jelenetnél film, stb. olyan szintű az elmosódás, hogy szó szerint mintha lassított felvétellel menne a film. De csak sötét éjszakai jelenetnél. Amúgy tökéletes a kép. Tipp?
1. Nem minden LG és LED TV alkalmas műholdas vételre, ezek szerint a Tied alkalmas.
2. Önmagában kérdés az, hogy a Diginél az előfizetésed jogosít-e HD csatornák vételére.
Akinek olyan előfizetése van, olyan beltéri egységet szoktak adni, ami alkalmas rá, Te pedig SD-nek írod a beltérit.
Márpedig, ha nincs HD-re előfizetésed dughatod a kártyát akármibe, nem fogsz HD-t nézni.
Kb. az arány, mert én meg tudom jeleníteni: SD csatornák 400-500, HD csatornák 900-1800-as átviteli sebességgel mennek.
Nekem itt nem áll össze kép.....
Próbáltad kikapcsolni a mozgás interpolációs "képjavítást"? True motion, clear motion vagy az ördög tudja hogy hívják LG készülékeken. És ha már úgy is ott vagy, vedd vissza a zajcsökkentést is. Lehet, hogy ezek ábrázolási hibáit látod.
Ha nem, akkor szimplán csúnya jelet kapsz a szolgáltató felől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!