Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PSP vörös elmosódás, szellemké...

Sándor Tusz kérdése:

PSP vörös elmosódás, szellemkép. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
PSP 1004 CFW 5.50 GEN-D2. A probléma az lenne, hogy ha memórikártyáról egy 3D -s tps játékot játszok (pl.Smackdown vs RAW,Gta LCS) akkor a karakterek szélénél egy vörös szellemkép marad, vagy konkrétan a karakter modellen van egy vörös rész mozgás közben. Remélem vki tud segíteni! (UMD ről játszva nem tapasztaltam ilyen problémát.)
2011. nov. 29. 20:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy hülye vagyok, elnézsét ha nem pontos válasz, nem vagyok ezekben otthon, de hallottam az xboxoknál valami red ring of deathről. Nem lehet hogy ezaz? Mégegyszer nem mondom, nem értek hozzá, 4-5 éve vettem magamnak egy playstation 2-őt, azóta kb. 10 szer használtam.
2011. nov. 29. 20:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem az az xbox oknál van csak. PSP nél vmi más lehet a baj.
2011. nov. 29. 21:58
 3/9 A kérdező kommentje:
De azért kösz a választ! :)
2011. nov. 29. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
vidikártyát nézesd meg
2011. nov. 30. 15:10
 5/9 anonim ***** válasza:
nincs valami 3D plugin bekapcsolva az okoz ilyen gondot ha nem támogatott a játék
2011. nov. 30. 15:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem találtam 3d vel kapcsolatos plugint. :(
2011. nov. 30. 16:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Esetleg ha megtudnád mondani hogy a recovery menü plugins részén kívül merre keressem.
2011. nov. 30. 16:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Bárki akinek ilyen jellegű problémája lenne, megvan a megoldás. A képernyő öregedésével járó válaszidő növekedés hatására történik ez a dolog. A megoldás csak a képernyő cseréje jelenthet.
2012. márc. 15. 19:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Bárki akinek ilyen jellegű problémája lenne, megvan a megoldás. A képernyő öregedésével járó válaszidő növekedés hatására történik ez a dolog. A megoldást csak a képernyő cseréje jelenthet.
2012. márc. 15. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!