Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fényképezőt ajánlotok?

Milyen fényképezőt ajánlotok?

Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy normálisabb gépet , de nem vagyok tályékozott ebben a témában.Max 60.000 Ft-ot szánnék rá , milyen gépek közül lenne érdemes válogatni ? Legfőképp márkára gondolok.
2010. júl. 22. 18:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

ISO az érzékenységet jelenti: minél nagyobb annál rövidebb záridővel vagy annál szűkebb rekesszel tudsz fényképezni, viszont minél nagyobb, annál mosottabb lesz a kép sajnos.

napsütésben vagy kint érdemes pl a legkevesebb isoval dolgozni,kivéve ha tényleg nagyon gyorsan mozgó tárgyat fotózol: pl madár, rally-n autók, stb..hogy minél kisebb záridőd legyen. Bent viszont a vaku hatótávolsága miatt és a kevesebb fény miatt érdemesebb egy kicsit magasabb iso-val dolgozni.

2010. júl. 25. 14:55
 22/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Már csak egy utolsó dolog és többet nem zavarlak ígérem :D

Ha használtan veszek egy gépet , mire figyeljek oda ? Mit ellenőrizzek/próbáljak ki ?

2010. júl. 25. 18:46
 23/29 anonim ***** válasza:

Azt kérdezd meg mindenképp, hogy hány expo van benne, ha 10.000 vagy kevesebb akkor egész jó...25-30.000 felett viszont én már nem venném meg.

végülis ami az új és használt között különbség lehet az itt ki is merült. esetleg még a külső, hogy nem-e roszog vagy nem-e akar szétesni ilyesmi...de ez könnyen ellenőrizhető :)

2010. júl. 25. 22:42
 24/29 A kérdező kommentje:

Nézelődtem , keresgéltem és találtam 1-2 olyat ami esetleg majd érdekelne.Sok helyen az van kiírva hogy váz eladó , akkor az mit jelent ? Így nevezik a gépet magát , vagy azt jelenti hogy objektív minden nélküli "natúr" változat ? Találtam egy Pentax k100 D super-t ilyen kiegészítőkkel :

1db Vázsapka

1db USB Kábel

1db 18-55 Kitt objektív Hibátlan állapot, alig volt használva. Első-hátsó sapka, napellenző.

1db TV-Váz kábel

1db 1 G Toshiba SD kártya

1 db Pentax AF 200 FG vaku. Gyakorlatilag új állapotban.

1db Voltcraft IPC 1L Akkutöltő. Hibátlan, gyári, karc mentes állapot. Kb 3 hónapos. Garanciás

10 db Eneloop 2000mAh akkumulátor Töltővel együtt vásárolt, hibátlanok, kb 3 hónaposak

12000 expoval 65000 Ft , szerinted megérné ?

Vagy inkább egy új gépet érné meg venni , szeptemberben lesz a szülinapom kérhetnék hozzá objektívet szülinapi ajándékként.

2010. júl. 26. 13:27
 25/29 anonim ***** válasza:

Ez megérné és adnak hozzá 18-55-ös obit.

ha csak vázat veszel akkor azzak még nem tudsz fényképezni, mindenképp kell obi.

2010. júl. 26. 16:04
 26/29 A kérdező kommentje:
Köszö az eddigieket , ha oda jutok hogy meg lesz rá a pénz írhatnék neked privit hogy érdemes lenne-e megvenni a gépet annyi pénzért ? Mert úgy néz ki tolódik a dolog , bedöglött a mosógép először azt kellene vennem :S
2010. júl. 27. 10:58
 27/29 anonim ***** válasza:

privit nemtudom hogy hol kell megnézni vagy miaz :S e-mailbe?

inkább vegyél fel msn-re : big-matyi@hotmail.com

vagy ha nincs msn-ed akkor írj e-mailt: bigmatyee@freemail.hu

2010. júl. 28. 10:28
 28/29 A kérdező kommentje:
A privi üzenetet arra az e-mail címre küldi , amivel regeltél.
2010. júl. 28. 19:05
 29/29 anonim ***** válasza:
ja akkor jó :D azzal regeltem amit megadtam az előbb
2010. júl. 29. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!