Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fényképezőt ajánlotok?

Milyen fényképezőt ajánlotok?

Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy normálisabb gépet , de nem vagyok tályékozott ebben a témában.Max 60.000 Ft-ot szánnék rá , milyen gépek közül lenne érdemes válogatni ? Legfőképp márkára gondolok.
2010. júl. 22. 18:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

[link]

ittvan :)

245 DB de találsz vaterán is. én expresszről vettem az enyémet

2010. júl. 24. 18:34
 12/29 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2010. júl. 24. 20:09
 13/29 anonim ***** válasza:
nincsmit! :) mikorra tervezed a vásárlást? pixinfon találsz sok jó tesztet is
2010. júl. 24. 21:51
 14/29 A kérdező kommentje:
Hát pontosan még nem tudom , még csak a pénz fele van meg , de legkésőbb augusztus végére meglesz rá a pénz.(már ha nem jön közbe semmi váratlan)
2010. júl. 25. 06:31
 15/29 anonim ***** válasza:
az jó, akkor bőven van időd gondolkozni. én ha most vennék akkor canon 350D 400D vagy pentax k100d super-t vennék ilyen árban.
2010. júl. 25. 11:58
 16/29 anonim ***** válasza:
esetleg ha kifogsz jó árban egy nikon D40 D70-et azis jó lehet..csak vigyázz a d40nél obivásárláskor mert nincs a vázban fókuszmotor.
2010. júl. 25. 11:58
 17/29 A kérdező kommentje:

Hát igen van időm dönteni , azért is kezdtem el most keresgélni , hogy ne akkor kelljen mikor már megvan rá a pénz.

Még lenne 1 kérdésem ha nem gond :) A megapixel mennyit számít 1-1 fényképezőnél ? CSak mert észre vettem hogy sokszor a kevesebb mpixes gépek többe kerülnek mint a több mpixesek (mondjuk többet is tudnak ezt aláírom) , vagy ezeknél a gépeknél nem számít sokat a megapixel ?

2010. júl. 25. 12:27
 18/29 anonim ***** válasza:

számítani számít, de olyan sokat nem. minél kevesebb anál jobban bírja a gép a magas ISO értéket. mivel ha sok akkor túl van "zsúfolva" az érzékelő.

De azért hozzá kell tenni hogy egy aps-c szenzorméret körülbelül 10-szer nagyobb felületű, mint amik vannak a kompakt gépekben, tehát annyira nem nagy gond ha nagyobb a megapixel..de azért én szeretem ha 10-nél megáll maximum.

nekem 6 megapixeles érzékelőm van iso 1600-ban tökéletes képet ad vissza..na ezt meg lehet próbálni egy kompakttal, nem fog sikerülni.

tehát szerintem minél kevesebb annál jobb..gondolom nem plakátot szeretnél nyomtatni, hogy több mpx kéne.

2010. júl. 25. 12:57
 19/29 A kérdező kommentje:

Nem hát :) Az lenne a lényeg hogy szépen adja vissza a képet amit csinálok , esetleg ha utólag ráközelítek egy arca ne mosódjon el a felismerhetetlenségig.Most egyáltalán nincs fényképezőm szóval mindenképp venni akarok , mert hát a telefonnal készített képek valahogy nem az igaziak :P

Ezek az ISO számok azt jelentik , hogy minél nagyobb a szám annál tisztább a kép ?

2010. júl. 25. 13:23
 20/29 anonim ***** válasza:

azért leírom, hogy szerintem inkább mik azok amik számítanak.:

-jó beépiített vaku(amig nincs keret rendszervakura addig jól jön)

-kellemes, kényelmes fogás

-gyors működés

-jó zajszűrő eljárás

-széles dinamika tartomány(szenzor nagy méretéből ez már következik, de azért nem mindig egyforma minden gépnél)

-bajonett típus(ez gyártófüggő)

jó zajszűrő (visszafogottabb a jó hogy részlet is maradjon magas iso-ba)

-jó gombkiosztás(sokminden elérhető anélkül, hogy a menübe kéne túrkálni)

-kis kijelző mérete világítása

-gyors af motor

-SDHC kártya támogatás is előny

2010. júl. 25. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!