Milyen fényképezőt ajánlotok?
Fuji Finepix s2500 HD. Szerintem most a Fujik a legjobb kompaktok
(Jó a Panasonic Lumix is, mert Leica optikája van, de csak manuális beállításokkal rendelkező gépet szabad venni)
Köszönöm a segítséget.Nézelődtem kicsit , és ez a gép megtetszett (nem fetétlen photohallból akarok vásárolni) , erről mi a véleményetek ?
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:59
És az mivel jobb ? Bocs csak egyáltalán nem értek a fényképezőkhöz.És használtan megéri venni gépet ? Csak mert attól félnék hogy van valami baja , és ugye mint laikus nem tudnám megállapítani az esetleges hibát.Hosszabb távra szeretnék gépet venni , nem akarok 2 év után másikat venni.Szivesen várom a tanácsokat , és a segítséget!
összefoglalva szerintem 3 kategória van így a típusok között:
vannak a pici zsebgépek, bridge gépek, és a legjobbak a tükörreflexesek.
tükörreflex azt jelenti, hogy egy tükör van az érzékelő előtt és amikor exponálsz akkor az felcsapódik, és akkor fény éri az érzékelőt. A tükör azért kell, hogy a keresőbe tudd nézni a képet amit fotózol.
énis bridge géppel kezdtem (fuji s5700 később 6500)és most hozzájutottam egy pentax k100d super tükröshöz.
Ég és föld a különbség képminőségben és gyorsaságban is a dslr javára. igaz, hogy a kitobival csak 3szoros zoomot tudsz elérni 27-88MM általában a kitobik gyujtótávolság tartománya, de később ha veszel hozzá obit akkor szinte bármekkora gyujtótávolságút vehetsz és sokkal jobb minőségben tudsz vele fotózni mint egy kis kompaktal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!