Milyen erositot vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, adott 2DB 30cm es hangszoro melyladaban, 2x200W teljesitmennyel, 8ohm.

Hulyeseg 5.1 es erositore kotni? A csatornakat nem tudom osszehidalni hogy nagyobb teljesitmenyt kapjak? (Ha nem hidalhatom ossze, menyikre kell kotni?) Sajnos 70/80w output / csatorna kornyeki sztereo erositoket nem nagyon talalni. Segitsetek nekem, karacsonyi ajandeknak szeretnem kerni a paromtol es szeretnem a legjobbat megtalalni. :)

30e ft a hatarxes hasznaltan szeretnem?

Egy pelda amit kineztem, de orommel fogadnek konkret javaslatokat es erveket, hogy miert ez vagy az, esetleg tippeket hogy mit nezzek a vasarlasnak.

Koszonom szepen a segitseket elore is. :)

[link]

2019. okt. 21. 19:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az olcsóbb 5.1-esek nem elég izmosak még a szub kimeneten sem.

Szinte meg sem mozgatja az ilyen nagyobb kaliberű mélynyomókat.

Kérdés,van e hangváltó a ládában.

Mert sztereó erősítővel csak így tudod használni,ugyanis ezekben az erősítőkben nincs low pass filter.

Egy jobb 5.1-es kellene neked,korrektül bekötve,azzal kevesebb macera lenne.

Az az erősítő amit belinkeltél pl, csak aktív szubbot képes kezelni !

Szóval arra mély-ládát nem tudsz tenni,max csak a front kimenethez,ami meg széles-sávú,és ez megint csak nem jó a mély-ládának.

A max felvett teljesítménye ennek az erősítőnek meg csak 210 Watt,ami arról árulkodik,hogy neked ez kevés is lenne.

2019. okt. 24. 09:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen van benne hangváltó.
2019. okt. 27. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!