12 eves gyereknek milyen immunrendszer erositot vegyek?
Figyelt kérdés
Egy honap leforgasa alatt ketszer volt meghulve,picibaba tesoja pedig rogton megkapta tole(elso alkalommal),most megin felek hogy ugyanugy lesz...2010. máj. 14. 22:09
1/9 anonim válasza:
Sok gyümölcs,tej,zöldségféle jobb,mint valamilyen mesterséges szer.
2/9 A kérdező kommentje:
Oke,ezeket mind eszi de akkor is elkapja az iskolaban,nem feltetlenul mesterseges gyogymodra gondoltam,esetleg homeopatia vagy gyogynoveny,stb.
2010. máj. 14. 22:16
3/9 anonim válasza:
2kg koszt egyen meg évente, napi bontásban! :)
4/9 anonim válasza:
fiu lány? és amúgy ha így védi valaki a gyerekét h 1 hónap alatt 2x volt beteg és kapásból jajj ne jön az apokalipszis mit is várhatunk ettől?talán mivel vírusos időszak nem csak ő lett beteg...és mivel beteg volt az immunrendszernek is vissza kell rendesen állni!
5/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bármilyen szerrel lehet erősíteni az immunrendszert, esetleg C vitaminnal. A lelkének kell rendben lennie, hogy ne legyen beteg. Egyébként attól, hogy a nagyon nem jelennek meg a tünetek, még lehet vírushordozó és hazaviheti. De a kicsit se lehet megóvni, úgyse ússza meg a fertőzéseket, ezen át kell esni, mire az ő immunrendszere is megerősödik. De nem szopik? Merthogy az lenne számára a legjobb védelem.
7/9 A kérdező kommentje:
Vajon miert van az hogy ot valasz kozul ketto normalis es a tobbi mellebeszeles?"Aki igy ovja a gyermeket"...Szanalmasak vagytok.Csak a sok hulye duma es provokalas.Feltettem egy kerdest,nem lehet a legjobb tudasotok szerint normalis valaszt adni ra?Egyebkent a kicsi hat honapig szopott.
2010. máj. 16. 10:08
8/9 anonim válasza:
A legjobb a csipkebogyó tea, nagyon jó immunerősítő, sok benne a C vitamin, finom is és olcsó is=) Én napjába többször iszom csipkebogyó teát, ez a kedvencem is.A megfelelő elkészítés fontos,hogy megmaradjanak a kedvező hatásai.Fontos,hogy ne őrölt hanem egész csipkebogyót szerezz be(én az erdőben szoktam szedni amikor már megcsípte a dér)ezt otthon te vágd félbe vagy negyedbe és felforralt,de kicsit lehűtött vízzel öntsd le.(1liter vízhez kb egy marék bogyó) és addig hagyd ázni amíg jól meg nem színezi a vizet.Lehet ízesíteni is (de csak utána)ha gyereknek csinálod,de én nem szoktam, mert jó íze van=)De jó a homoktövis tea is. Lehet venni gyógyszertárban,de már a dm-ben is oscillocococcinum nevű homeopátiás dolgot, amit hetente kell szedni.Ez is ilyen immunerősítő cucc, nekem ez vált be.De a teákat télen nyáron iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!