Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 12 eves gyereknek milyen...

12 eves gyereknek milyen immunrendszer erositot vegyek?

Figyelt kérdés
Egy honap leforgasa alatt ketszer volt meghulve,picibaba tesoja pedig rogton megkapta tole(elso alkalommal),most megin felek hogy ugyanugy lesz...
2010. máj. 14. 22:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Sok gyümölcs,tej,zöldségféle jobb,mint valamilyen mesterséges szer.
2010. máj. 14. 22:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Oke,ezeket mind eszi de akkor is elkapja az iskolaban,nem feltetlenul mesterseges gyogymodra gondoltam,esetleg homeopatia vagy gyogynoveny,stb.
2010. máj. 14. 22:16
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
2kg koszt egyen meg évente, napi bontásban! :)
2010. máj. 14. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:
fiu lány? és amúgy ha így védi valaki a gyerekét h 1 hónap alatt 2x volt beteg és kapásból jajj ne jön az apokalipszis mit is várhatunk ettől?talán mivel vírusos időszak nem csak ő lett beteg...és mivel beteg volt az immunrendszernek is vissza kell rendesen állni!
2010. máj. 14. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy bármilyen szerrel lehet erősíteni az immunrendszert, esetleg C vitaminnal. A lelkének kell rendben lennie, hogy ne legyen beteg. Egyébként attól, hogy a nagyon nem jelennek meg a tünetek, még lehet vírushordozó és hazaviheti. De a kicsit se lehet megóvni, úgyse ússza meg a fertőzéseket, ezen át kell esni, mire az ő immunrendszere is megerősödik. De nem szopik? Merthogy az lenne számára a legjobb védelem.
2010. máj. 14. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Béres csepp.Vagy kakukkfű tea.
2010. máj. 15. 15:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Vajon miert van az hogy ot valasz kozul ketto normalis es a tobbi mellebeszeles?"Aki igy ovja a gyermeket"...Szanalmasak vagytok.Csak a sok hulye duma es provokalas.Feltettem egy kerdest,nem lehet a legjobb tudasotok szerint normalis valaszt adni ra?Egyebkent a kicsi hat honapig szopott.
2010. máj. 16. 10:08
 8/9 anonim ***** válasza:
A legjobb a csipkebogyó tea, nagyon jó immunerősítő, sok benne a C vitamin, finom is és olcsó is=) Én napjába többször iszom csipkebogyó teát, ez a kedvencem is.A megfelelő elkészítés fontos,hogy megmaradjanak a kedvező hatásai.Fontos,hogy ne őrölt hanem egész csipkebogyót szerezz be(én az erdőben szoktam szedni amikor már megcsípte a dér)ezt otthon te vágd félbe vagy negyedbe és felforralt,de kicsit lehűtött vízzel öntsd le.(1liter vízhez kb egy marék bogyó) és addig hagyd ázni amíg jól meg nem színezi a vizet.Lehet ízesíteni is (de csak utána)ha gyereknek csinálod,de én nem szoktam, mert jó íze van=)De jó a homoktövis tea is. Lehet venni gyógyszertárban,de már a dm-ben is oscillocococcinum nevű homeopátiás dolgot, amit hetente kell szedni.Ez is ilyen immunerősítő cucc, nekem ez vált be.De a teákat télen nyáron iszom.
2010. máj. 18. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:
gyerekeknek való Immuno Tabs
2010. máj. 18. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!