Immunrendszer gyengülés? Mitől van az állandó betegségem?
Szilveszter óta azaz lassan 2 hónapja állandóan beteg vagyok.Kezdődött egy kis megfázással ami átment arcüreggyulladásba, majd fül-,homloküreggyulladásba ami után megint megfázásos tüneteim voltak utána pedig magas láz ami 3 napig tartott majd hurutos köhögés és most mandulagyulladás.
Nem volt idén egy olyan nap sem, mikor ne lettem volna teljesen felépülve.Mi állhat ennek a hátterében hogy a szervezetem képtelen felépülni egy sima megfázásból?
Elölre is köszönöm a válaszokat! :)
17/L
Rendesen kifeküdted a betegségeidet? Ha nem, akkor az lehet az ok. Milyen kondiban vagy? Itt ellenőrizheted:
Lehet egy lappangó fertőzésed, ami legyengít. De a leggyakoribb ok, hogy sokan nem veszik komolyan a "kicsi" betegségeket és úgy mennek emberek közé, hogy még nem épültek föl teljesen.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Ezekszerint valóban az a baj hogy nem tudom kifeküdni.Mivel még iskolába járok, nem hiányozhatok olyan sokat és a két betegségem között, mikor már jobban éreztem magam mindig elmentem és jött a következő és ez egy ördögi körforgás...
Megfogadom a tanácsot és kipróbálom ezeket a gyógymódokat és nagyon remélem hogy segít mert jövőhéten mennem kell újra így kevésbé felépűlve is.
Mégegyszer köszönöm...:)
Nekem elég hasonló volt, két éve kezdődött, fél éven keresztül annyi ideig NEM voltam csupán beteg, amennyit más hiányzik, magyarul 1 vagy 2 hetet.....
Én nem hiszek ebben a dologban, hogy immunerősítés. Abban se teljesen, hogy az erős immunrendszer megakadályozza a betegségeket, és a gyenge pedig nem.
AZONBAN
Ilyen esetre mégis azt mondanám, hogy egyél sok-sok vitamint, igyál langyos vagy meleg MÉZES-CITROMOS teákat, ha lehet, zöld teát, zöldség, gyümölcs nagy mennyiségben!
Ha csak gyógyszerrel "kúrálod" magad, akkor szerintem sokkal könnyebb egyik betegség után a másikba esni.
Jobbulást, minden jót!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!