Honor 10 vagy iPhone 7 Plus éri meg jobban hosszú távra?
Amúgy meg keresd ki, aztán hasonlítsd össze magadnak. (Mondjuk nem lehet. Mert pl. megapixelekben hiába jobb a kamerája a honornak, ha más szenzorral dolgoznak. Az én 6s-em szebb képeket csinál, mint párom felsőkategóriás húdehajde jó kamerás Samsungja.) De az Iphonet választanám, mert sokáig lesz még rá frissítés, jelenleg a használt Iphone 7 plusok mennek el annyiért, amennyi a honor újan. Menj el boltba, nézd meg mindkettőt, fogd a kezedbe, nyomkodd, aztán majd úgyis rájössz melyik tetszik jobban.
Én ezzel nem értek egyet az előző válaszolóval.
A honor 10 egy tavalyi csúcsmodell (a Huawei p20 riválisa nagyon jó ár/érték aránnyal)
Az iphone 7 plus meg 2016-os modell amit jövő évtől kezdve már nem frissítenek és utána dobhatod ki a fenébe, ha ragaszkodsz a rágott almához akkor legalább egy 8-ast célozz meg.
Nem tudom:/
Valahogy félek már a droidtól, eddig minden telefonom 1 év után belassult:( .
Ismerősöm 2 éve 7-esének pedig semmi baja:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!