Egy iPhone milyen hosszú videót tud rögzíteni?
Ès én honnan tudjam , hogy a telefonodon mekkora tárhely van? Még az is kérdéses, hogy van-e icloud alkalmazásod?
Nézd meg ezeket és keress rá a neten, hogy ezzel a feltételekkel mekkora videot tudsz rögzíteni.
Hiába kerestem rá ! 😄 Azért írtam erre az oldalra. 27.5 GB üres tárhely van még rajta, iCloudban pedig 50 GB-ből 33,4 GB. Még nem teszteltem!
Mert Nikon kamerával vettem fel egy hosszabb videót, és ugye letettem , és a végén derült ki , hogy csak 20 percig vette. 👍 #köszi
nekem is 8 plus van.
elég sokáig vesz fel.... múltkor közel 2 órát videózott, mert nem zártam le amikor a zsebembe raktam :)))))
jól felmelegedett és persze fullra lemerült.
itt van egy táblázat, hogy melyik formátumban mennyi tárhelyet zabál egy videó
Ha töltőre teszed, vagy külső aksival használod, akkor elég sokáig bírja
Egyetlen komoly probléma van:
a melegedés!!!!
ha meleg helyen videózol, vagy pláne napsütésben, akkor hamar túlmelegszik és megáll a felvétel.
igen, sajnos vannak olyan eszközök amik nem vesznek fel hoszabban mint x perc.
Ez azért van, mert a memóriakártya fájlrendszere nem alkalmas arra, hogy 4 gigabájtnál nagyobb fájlokat el lehessen rá menteni.
Tehát amikor eléri a 4 gigát, lekapcsol. vagy már kevesebbnél is ha a gyártó úgy alkotja meg a rendszert.
mondjuk van ahol megoldották ezt a problémát és például a GoPronál 4 gigás fájlokat csinál, de nem áll meg a felvétel.
:)
1080p 60
a lassított meg 1080, 240
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!