A felsorolt készülékek közül melyik éri meg a legjobban hosszú távra?
Figyelt kérdés
iPhone SE 32GB
iPhone 7 32GB
Huawei P10
Huawei P20
Samsung Galaxy S8
Csak ezek jöhetnek szóba! Legalább 2-3 évre tervezek készüléket venni, szóval fontos a megbízhatóság.
2018. aug. 3. 22:46
1/13 anonim válasza:
még egy hüéye kérdés. A 7 és SE között nincs különbség, csak a dizájn. De inkább akkor már 7-et vegyél, vagy várd meg a következő iPhone-t.
p10 kihúzva
samsung vs huawei. itt már neked kell döntened. fotózásban a huawei, teljesítményben a samsung a jobb.
iphone-t akkor vegyél, h sok pénzed van és nem bánod, h 2x annyiba kerül, mint egy "androidos változat"
2/13 A kérdező kommentje:
Jelenleg Samsung Galaxy S6-ot használok és már a vásárlás követő első évtől kezdve rengeteg probléma van vele. Négyszer volt már szervízben, és most sem a legjobb, már a második akkumulátor van benne, rettenetesen gyorsan merül, melegszik, lassú. Most lesz 2 éves a készülék. Kamera is volt már cserélve, de most sem a legjobb, mint volt amikor megvettem, ezért félek kicsit újra androidot venni. iPhone-om még nem volt.
2018. aug. 3. 23:03
4/13 anonim válasza:
Samsung nem a legjobb anyának 3 Samsungja volt mindegyikkel volt valami probléma. Én azt személy szerint nem ajánlom. Ha van pénzed akkor iPhone-t vegyél. Bár én nem nagyon szeretem mivel az App Stone-t nekem kicsit fura használni. Én mondjuk abszolút Huawei rajongó vagyok. Én egy P9-el kezdtem azóta imádom a Huawei-t. Azért ajánlom hogy nézz utána a Xiaomi-nak bár tudom hogy azt írtad, hogy "csak ezek jöhetnek szóba!" de szerintem érdemes megnézni mert nem egy nagyon drága telefonról van szó mégis nagyon sokat tud!
5/13 anonim válasza:
iPhone 7 vagy P20 mindegyik vígan elmegy még 2-3 évet
6/13 anonim válasza:
P20, S8-at szigorúan csak páncélszekrénybe, borzasztóan törékeny,
7/13 Alex Fly válasza:
Hosszabb távra érdemes még megnézni a Pixel készülékeket is...
8/13 anonim válasza:
Samsungok kigyulladnak, a huawei valami rotációs kapa márka lehet, Marad az iPhone. Mindegy melyik, csóróknak legalább nem fogsz tűnni.
9/13 Alex Fly válasza:
@8: hát akkor egyik sem...
Okostelefont szeretne, nem iPhone-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!