Tudtok megbízható telefont?
Jelenleg egy Xiaomi Mi A1-es telefonom van. De csak púp a hátamon.
Már az elején voltak hálózati problémák, de ezt egy frissítés nagyjából megoldotta.
Viszont amióta megkapta a legújabb frissítést, naponta többször random újraindul, lefagy.
Nem kell felső kategóriás csúcs mobil. Alap dolgokra kell csak. (Telefonálás napi szinten, üzenetküldés(watsapp és sms), youtube, zene, film).
+NFC fizetés (Ez a mostaniban nincs).
Az új Nokiák mennyire megbízhatóak? Vagy inkább Samsungok közül érdemes az alsó-közép kategóriát választanom?
Az új Nokiákkal is van valamennyi nyűg, elég sokan panaszkodnak a pocsék szoftverre és kamerára.
Nézz rá szerintem a Moto G6 Plus-ra.
NFC van benne, normális szoftveres háttér(EMUI-ról nem mondható el, a pocsék memóriakezelés és a millió bloatware mellett), kamera is egész jó.
Megbízhatóság a Moto-k rendben vannak, nem nagyon volt széria hibás darabjuk mostanság.
Nekem régen volt egy Nokia 6234, amit nagyon szerettem, jól bírta a strapát és műszakilag is nagyon megbízható volt (5 évig tökéletesen működött), ha a maiak csak fele ennyire jók, akkor már megéri venni, például a Nokia 6.1 (2018) 4/64 GB önmagában is nagyon jónak tűnik és ár-érték arányban is korrekt, NFC is van rajta!
Elég elavult, ezért megérett a cserére, de amúgy a 4 éves rendszeres nyúzás ellenére szintén jól működik a Huawei Ascend P7, most is arról írok, és egyszer sem volt szervizben, tehát ez a márka is szuper, például Huawei Mate 20 Lite, vagy a Huawei leányvállalataként a Honor 8X is remek választás lehet!
Fura, nálam a mostani Mi A1-nél nincs ilyen probléma.
(és jelzem, hogy nem rég jött ki egy újabb frissítés rá, a Pie utáni).
Ami most ajánlott telefon, a Nokia 6.1, ha kell az NFC.
Viszont Árukeresőn van olyan opció, hogy a mobiloknál ki lehet választani az NFC funkciót is.
"Fura, nálam a mostani Mi A1-nél nincs ilyen probléma.
(és jelzem, hogy nem rég jött ki egy újabb frissítés rá, a Pie utáni)."
Nekem január 5.-ei a legújabb frissítés. Azóta megy az agyamra.
Köszönöm a Motorolás és Nokiás tippeket.
Nekem Nokiám van. Annyira nem panaszkodhatnak rá, mert akkor Pixelen is ez lenne a helyzet🤷🏼♂️
Merem neked ajánlani! Gyári android, letisztult kezelőfelület, az Android is eredeti, és Android 9-cel méggyorsabb lesz.
Nézz szét a Nokia 7-es szériájánál, vagy az X5-ötöt próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!