Mennyire megbízható a "Wish" nevű applikációs áruház?
Igaz hogy nekem nincs. De sok ismerősömnek van. Az egyiküknek nem hozták ki az árut és a pénzt se adták vissza. A másiknak egy ruha helyett törölközőt kapot.
Nem valami megbizható 😕
Én csak olyat vennék aminek a képén csak az van amit elvileg ad.
Köszönöm a válaszokat. Várok még mert pénzem az nincs még rá😁
Mentek a zöldek.
Elég megbízható, persze résen kell lenni, hogy kitől vásarolsz. Mindig olyan árut veszek csak, aminek az értékelésénél töltöttek fel képet más vásárlók, és egyhangúan elégedettek vele. Az érkezés ideje viszont... a magyar postának hála egy telefon üvegfólia kb fél év alatt jött meg. :D Én meg persze azt hittem, soha nem lesz meg, és visszatérítették azt a 300 ft-ot. De legalább már tudom, hogy tényleg van visszatérítés. 😂
Ja meg tényleg jól olvass el mindent, mert ami ingyen van, annak biztosan van kiszállítási ára. És ha egy dolog "csak" 2000ft, megont vigyázz, valószínűleg a kiszállítási ára is ugyanennyi lesz, ha nem több. Szóval van, amit nem éri meg onnan rendelni, de ilyen kis apróságokat simán. Tesóm ruhát is rendelt már, azzal se volt semmi baj.
Azt még 2 dolog amit megkérdeznék.
1. Hogy egyszerre hozzák ki a cuccokat?
2. És milyen hamar hozzák ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!