Hiphone oldal megbízható?
Figyelt kérdés
Győri cég. Szeretnék tőlük egy iphonet venni. Megbizható cég,hogy hogy egy iphone xr náluk 240ezer ft csak?2019. jan. 7. 00:10
2/7 anonim válasza:
háááát, azért az átlagárat eléggé alulmúlja. Lehet, kamionról leesett darab. Illetve, ha rendes üzletben veszed az iPhone-t, még gyári garanciát is kapsz hozzá.
3/7 bp1985 válasza:
"0" perces készülékek. Tovább nem is nézem az oldalt...
4/7 anonim válasza:
Nem.
De ott van pl. a Mobilecorner, gyártói garanciát ad 245-ért.
5/7 A kérdező kommentje:
12honap apple garanciat adnak. Ne rendeljek tőlűk?
2019. jan. 8. 03:19
6/7 A kérdező kommentje:
12honao gyari apple garanciat adnak. Ne vegyek tőlük?
2019. jan. 8. 03:19
7/7 anonim válasza:
Szerintem már nem aktuális a kérdés, de én már többször vettem tőlük kiegészítőt és telefont is. Az iPhone Xr amit vettem teljesen bontatlan , 12 hónap gyári garancias, Apple oldalán is le tudom követni amikor beaktivaltam onnantól élt a garancia. Édesanyám egy iPhone 8 at vett szinten itt, ugyanígy 12 ho Apple garanciával. Én pozitívan csalódtam bennük személy szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!