Xiaomi telefonok egy év után belassulnak?
Figyelt kérdés
Van, akinek egy éve vagy majndem annyi ideje van xiaomi ja? Ha nem olyan régóta, annak is érdekel a véleménye, írjátok meg, milyenetek van én a Mi a1 és mi a2 lite-ot néztem ki, valószínű az utóbbi lesz.2018. aug. 28. 20:32
11/18 anonim válasza:
Szia a szervíz nem létezik náluk,volt egy xiaomi mi a1-em,háromszor visszavittem,háromszor ott volt másfél hétig(csere telefont persze nem adtak),a telefont visszaadták mindig,hogy működik,persze nem működött,ugyan az volt a baja,mint addig,utána visszakértem az árát és inkább visszatértem az apple-höz,legalább itt,ha beadom a telefont adják az újat pár napon belül...
12/18 Gugu Gabor válasza:
Igazság szerint semmi bajom nincs vele, kb 1 éves A1.
13/18 anonim válasza:
5 éves Mi3 nyilván lassult, de akkucserén kívül semmi baja. Egy másik egy Mi 5X tökéletesen működik.
Most ide jön pár olyan ember, akinek tönkrement, de ilyet minden márkánál találni. iPhonenál is voltak olyan csúnya bakik. Csak tudod az ilyen emberek mindenhol elhíresztelik, hogy bizony az ő telefonjuk elromlott. Miközben a 99% meg gond nélkül használja. De nem az a 99% irkál ide.
Eleve nem is itt kérdeznék, hanem szakmai fórumon. Ott mindent olvashatsz. 😀😀
14/18 anonim válasza:
Kedves haver ez nem samsung, ez nem fog egy év után belassulni. Akik meg itt írnak, minden telefonszériából vannak hibásabb darabok.
15/18 Trevor. válasza:
Redmi 4 Prime-om van, másfél éves kb. A memóriakezelés az MIUI-nak hála az első pillanattól fogva egy rakás szar, de maga a telefon ugyanolyan gyors, mint amikor megvettem.
16/18 anonim válasza:
bakker én eddig tök jókat hallottam csak a Xiaomiról, meglepett hogy írtak itt többen is negatív tapasztalatokat. tervezem lecserélni a 4 éves Huawei G6-om de egyszerűen nem tudom hogy olcsó szegmensből mit lehetne hozni akkor ami ár-érték arányban jó :( Redmi 6-ra gondoltam de ha negyvenezerért kapok egy másfél évig működő telót az nagyon nem jó biznisz
17/18 anonim válasza:
Nekem volt egy másfél évig tökéletesen működő másik kínai márkájú telóm, de sajna nem tanult meg repülni, úgyhogy leesett... Az utódja majd egy Xiaomi Redmi 5 Plus lesz, kíváncsian várom... Addig is végső megoldásként egy Samsung S3-mal szenvedek...
18/18 Gugu Gabor válasza:
Nyilván nem érdemes ezeket össze hasonlítani egy note 9 el vagy iphone x el.
Én is félve vettem meg a telefonom, igen volt hogy ujra kellet indítani (néhányszor az elmúlt évben), de igazából semmi különös bajom nincs vele.
Teszi a dolgát és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!