A Samsung, vagy úgy általában az android telefonok még mindig belassulnak pár hónap használat után?
Figyelt kérdés
Van egy Galaxy S3-am, amit nemsokára szeretnék leváltani. Ezt sem tudtam olyan sokáig zökkenőmentesen használni, mint azt hittem. Azonban azóta gondolom rengeteget fejlődtek a telefonok, de ez a lassulás/laggolás még mindig fennáll?2018. aug. 26. 17:32
1/5 anonim válasza:
A Samsung nekem is belassult pár hónap után, most Huawei-em van 5 hónapja, egyszer sem lassult még be.
2/5 anonim válasza:
Nekem lassan másfél éves a telefonom, de egyáltalán nem lassult be, pedig csak egy alsó-középkategóriás kínai készülékről beszélünk.
3/5 Drak Angel válasza:
Nekem most Huawei P9 lite mini mobilom van már lassan 1 éve és semmi baja Meg amikor Huawei p20 pro mobilom volt az is 5 évg ki bírtam viszont Volt 6 iPhone mobilom és nem érte meg az árukat ezért váltottam androidra SOKKAL JOBB BAK ÉS KEVÉS A GOND
4/5 anonim válasza:
????
2012-es készülékről van szó, úgyhogy ne vicceljünk már! Persze hogy belassul, attól függetlenül, kitől vetted használtan.
Ha lecseréled, akkor vegyél újat, érezni fogod a különbséget!
5/5 anonim válasza:
nekem 2013-as samsung telefonom van(samsung galaxy note 3)és öt év alatt nem lassult be,a mai napig gyors és megy rajta minden,még a legnagyobb játékok is,anyámnak egy samsung galaxy s4 mini van ugyanakkor vettük egy napon 2013-ban még az se lassú,sőt mai játékokon kívül mindenre használható szinte zökkenő mentesen,a samsungnak a touchwizei-vel volt baj asszem android 4.4-ig utána az is gyors lett,jobban lettek optimalizálva,a tiéd azért rossz,mert android 4.3 van rajta,ha jól tudom,a note 3 előtt nekem is volt egy s2 és az is xar volt pár hónaposan,szerintem,ha tennél az s3-ra egy custom romot rögtön feléledne,és lehet le se akarnád cserélni,abba is van egy/másfél gb ram+négy magos proci,16gb tárhellyel,ha jól tudom,szóval nem teljesen életképtelen telefon most se,mielőtt vennék telefont ezt megpróbálnám,veszteni valód nincs,amúgy végszóra annyit,hogy a samsungok,már sokat fejlődtek,és a középkategóriások is bírják sokáig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!