Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyek a félokos telefonok,...

Melyek a félokos telefonok, és mit tudnak?

Figyelt kérdés

Elegem van a mai nagyon okos telefonokból, amiken a telefonálás szinte már csak bőnusz. Nem játszom, nem akarok zenét, filmet letölteni, stb. Csak telefonálni, fényképezni, időjárást tudni és néha a messengerre ránézni.

Létezik ilyen telefon?

2018. aug. 27. 20:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Uccsó, hol tudok beszerezni egy ilyen készüléket a Vaterán kívül?

Magyar nyelvre is be lehet állítani a billentyűzetét? Rühellem, amikor SMS-nél, vagy emailnél nincs ékezet.

2018. aug. 29. 09:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Én anno a "Média Márk"-ba vettem, nem hiszem, hogy ez egy kifutott széria. Biztosan lehet még kapni.
2018. aug. 29. 14:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Vaterán kívül? Jófogáson :D

Meg külföldi oldalakon.

2018. aug. 29. 15:21
 14/14 anonim ***** válasza:

#10:

- Nem olyan az SMS írás. Az alapértelmezett a csupa nagybetű, mindig át kell állítani. És emlékeim szerint nincsenek magyar ékezetek, de javíts ki, ha tévedek.

- Ennek a headsetje nagyjából két hétig bírta, és amúgy is nagyon pocsék anyagokból van. Cserélni nem tudod, mert microusb-s headsetet sehol nem lehet kapni. Úgyhogy kénytelen voltam ráhekkelni egy normális headsetre a csatlakozóját.

- A telefonkód csak bizonyos beállításokhoz kell. Pl. gyári visszaállításhoz. Se a gyártó oldalán, se a (nem létező) használati útmutatóban nem írják le.

- Azért az gáz, ha a 12 éves hasonló árkategóriájú samsungomnál rosszabb a kamera...

- max fényerőn volt és alig volt olvasható

- Akkor miért a 2x drágább wifis, 3g-s változatot vetted, ha nem akarod kihasználni?

- Állítólag a hivatalos szervízükben volt.

Az enyém nem tartotta be a marketing szöveget, a headset csatlakozója beázott. De a fórumokat olvasva, ez szinte mindenkinél előjött.

Lényeg, a lényeg, X3-at ne vegyél, mert szarul van megtervezve és beázik a csatlakozója.

Ez a Wifi lehet, hogy jobb, nem tudom.

Itt kapható még:

[link]

Azért a vásárlás előtt mindenképp fusd át a véleményeket:

[link]

2018. aug. 29. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!