Androidos telefonok egy idő után miért hívogatják az embereket tudtom nélkül?
Azert mert az android koztudottan egy fos :D hiaba gyartanak jo telefonokat egyes cegek amikor az operacios rendszer ami rajtuk van egyenlo egy kalap szarral :D
- egy volt android felhasznalo
"Komolyan azert pontozol le mert leirtam a velemenyem a szutyok androidrol?"
Igen azért. Senki nem kérdezte a véleményedet (amit még értelmesen alátámasztani sem tudsz). Tehát a válaszod nem hasznos a kérdés szempontjából.
"Tehát a válaszod nem hasznos a kérdés szempontjából."
És ezentúl ezt te fogod eldönteni? Furcsa egy véleményszabadság 7 es.
Koszonom keves #8 es #9! :)
Ha ennyire faj az ha valaki leirja a velemenyet valamirol amit te szeretsz akkor miert olvasol ilyeneket? Mindig lesz olyan aki az ellentetes tabort erositi. :D tudod mit? Csak is a te kevedert elmeselem hogy milyen bajaim voltak a te csucsszuper androidoddal!
Eloszor is leszogeznem hogy NEM a telefonokkal volt bajom (samsung, htc, sony) es mint apple felhasznalo nem mas markakat fogok szapulni. Nekem egyedul az OPERACIOS RENDSZERREL (android) volt bajom: folyton bezarodtak az alkalmazasok, 600 evig toltott be egyetlen oldalt a bongeszoben megfelelo wifi kapcsolattal is. Egyfolytaban lefagyott. Termeszetesen megnezetten szakertovel is aki annyit fuzott hozza hogy sz@r az android! Igy hat vettem egy iphone 4st kezdesnek (hasznaltan!!!) es olyan elmenyben volt reszem amiben sok ideje mar nem! Nem fagyott ki, nem crashelt be, szepen futott rajta minden! Megjegyzem hasznaltan, 60-70 ezerert vettem es nem az volt az aktualis ujdonsag az appletol! Nem vagyok elvakult apple fanatikus, de azota csak apple keszulekeim voltak, es a kornyezetembol latom (huawei es sony felhasznalok) hogy az android maig nem volt kepes fejlodni. Ha mar csinalnak egy op. Rendszert az ne csak a csucskategorias telefonokon fusson mar el konyorgom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!