Elhagyott és lemerült androidos telefon bemérése, mennyire reális?
Figyelt kérdés
Éjszaka elveszítettem a telefonomat, a Google fiók pedig ír egy helymeghatározást a hollétéről az utolsó, éjfél körüli szinkronizálás alapján. Előfordulhat, hogy ott van, vagy az az utolsó pillanata volt, mielőtt illetéktelen kezekbe került?2018. aug. 12. 11:41
1/7 anonim válasza:
Megnézed és megtudod.. Moat nem látom rendesen a varázagömbbe
2/7 A kérdező kommentje:
Oké, rosszul fogalmaztam. A telefon lemerülést követően is bemérhető?
2018. aug. 12. 11:50
4/7 anonim válasza:
"A telefon lemerülést követően is bemérhető?"
Nem, mégis hogy gondoltad?
5/7 A kérdező kommentje:
Mégis úgy, hogy reménykedtem elkeseredettségemben, s megkérdeztem.
Pontosan így gondoltam.
Köszi a választ.
2018. aug. 12. 11:58
6/7 anonim válasza:
Hát, nézz körül azon a helyen, amit mutatott. Esetleg kérdezd meg a közelben lévő épületekben (üzlet, cég, stb.) hátha leadta valaki.
Ha nem, akkor ennyi. Vegyél új telefont és jobban vigyázz rá. A SIM kártyádat tiltsd le a szolgáltatónál.
7/7 anonim válasza:
Nem igaz, hogy az emberek ennyire a kémfilmek világában élnek. Ha a telefon lemerül, akkor nem működik, egy vasdarab lesz, ennyi. Járd végig, ahol elhagyhattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!