Power bank tulajok vagy szakértők egy kérdést szeretnék feltenni,10 000 mlamperes power bankkal hányszor lehet feltölteni egy 3000mlamperes akumulátort, az enyém csak egyszer tudja?
2-szer minimum.
Ocó kínai power bank? Mert akkor az jó, ha 5000 mAh-t tud valójában.
Nem tudom, mi az a "mlamper", de a mAh töltésmennyiség fogalma nem tartalmazza a feszültség paraméterét, ezért az sem mindegy, hány V-os akkuról van szó.
Csak sejteni lehet, hogy 3,7 V-os akkuról töltesz 3,7 V névleges feszültségű akkut, ahol közben van még egy 5 V-os konverzió is, de mivel végül azonos szintre térünk vissza, ezért az Ah-kapacitás értéke egymással összevethető, ebben az esetben.
Csak a hő formájában elszálló veszteségekkel kell számolni (cellákat és elektronikát is beleértve).
Veszteségnek az viszont túl sok, amit "megfogalmaztál".
"...az enyém csak egyszer tudja?"
Ezt már ne tőlem kérdezd, neked kell tudni.
Tudom, múltkor is csak siettél:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Nagyon siethettél, ha nem volt fél perced helyesen leírni a szavakat. Gondolom életek múlnak a válaszon.
Tök szánalmas ez a szabadkozásod, néhány gombnyomás lenne kikapcsolni az idióta helyesírásellenőrzőt.
Inkább írtad volna, hogy szarsz bele, mert igénytelen vagy. Az még igaz is lett volna.
Egyszer maximum, 0-100-ig.
Sok a veszteség és attól is függ, hogy mekkora a folyamatos terhelés.
Nekem volt egy 8000es, 1x nem tudtad feltölteni vele a 2600-as akksit. Szétszedtem, hogy megnézzem mi van benne, 2db 4000-es akksi párhuzamosan, szóval stimmel. Sajnos a fetek benne sokat fogyasztanak, ez is belejátszik ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!