Iphone 6s telefonhoz 20000mAh power bank?
Kinlódás azokkal a telefonokkal amelyiknek nincs legalább 4000 mAh vagy nagyobb akkuja.
Én nem járatnám le magam vele.
Ráadásul már nagyon jók az 50000 ft-os telefonok.
Már az iphone se tud többet semmiben az androidtól.
Nekünk ez van, igaz nem iphone-hoz használjuk,de egy adatkábel aztán azt is lehet tölteni.
Maximálisan elégedettek vagyunk vele
Az a 20.000-res powerbank kb 40-45 deka.
Már ha tényleg 20.000-res.
Tényleg akarod cipelni?
Én az Adata P20100-at tudom ajánlani elsősorban (7300Ft)
Ez a töltő képes arra, hogy egyidőben töltsd magát a power bankot, és eközben a powerbankról tölts mobilt. Így elég egyetlen konnektor.
Másodikként az Adata P20000D-t javaslom, ami egy digitális kijelzőn mutatja többek között a hátralévő töltöttségi szintet, én maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Továbbá nézz szét a Blitzwolf termékek között, azok most kezdenek elterjedni, nagyon megbízható márka, nagyon minőségi ilyesmi cuccokat gyártanak. (pl.: Bluetooth hangszórók, töltőfejek, usb kábelek, power bankok, fülhallgatók, napelemes töltők stb.
Hidd el, nem a levegőbe beszélek, ha Blitzwolf-ot veszel legyen az bármi ilyesmi termék, egyszerűen imádni fogod :D
Én sorra rendelgetek most egy csomó cuccot a Blitzwolftól és hihetetlen minőséget képviselnek! Ezek többnyire a Banggood.com oldalon találhatók meg. Próbáld ki, nem fogod megbánni :D Ha kell segítség írj privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!