Valami nemkínai telefon 45-50 ezerért?
Figyelt kérdés
Kellene nekem egy telefon ami megbízható,szép a képernyője,jó a kamerája,és 50 ezer forint a maximum ára (használt is lehet).Sajnos a kínaival annyi rossz tapasztalatom volt az utóbbi egy év kilenc hónapban,hogy soha többet nem kell akármennyivel jobb az ár/érték arány...A válaszokat köszönöm.2018. aug. 3. 08:17
21/33 anonim válasza:
Nem tudom mi bajotok a Samsunggal.. nekem Augusztus 9.én lesz 4 éves.. olyan mintha 1 éves lenne.. semmi bajom vele
23/33 A kérdező kommentje:
#-22-es mondom barátnőmnek is samsung van az öt éves és annyit tud,mint a mostani xiaomik 40 ezerért...ja és az samsung nem egy ilyen kínai csóriphon...az legalább nem romlik el soha...
Amúgy több,mint valószinű,hogy iphone se-t fogok venni szerintetek 16gb legyen vagy 32gb inkább?
2018. aug. 3. 14:55
24/33 anonim válasza:
A 32gb-st. Igaz drágább, de utána ha megvetted már nem tudod bővíteni a tárhelyét Sd kártyával.
25/33 anonim válasza:
Még annyi, hogy ha tudsz vele várni pár hónapot, akkor lehet érdemes lenne várni az új Iphone Se-re. Állítólag 120ezer körül lesz, őszre volt beígérve, de késni fog jelenlegi információk szerint.
26/33 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem tudom bővíteni,hisz ahogy írtam volt már iphonom...amúgy a 32gb nem is sokkal drágább,köszi a válaszokat,remélem ez már ki fog bírni egy évet legalább minimum...
2018. aug. 3. 15:04
27/33 A kérdező kommentje:
Amúgy az új iphonra nem akarok várni másfél évre ettől drágábbat nem veszek utána meg úgy is eladom csak és bízom benne,higy ez nem veszt annyit az értékéből...
2018. aug. 3. 15:06
28/33 anonim válasza:
Értem, szerencsére elég értékállóak az iPhoneok, főleg a nagyobb tárhellyel rendelkezők.
29/33 Alex Fly válasza:
Használtan annyiét már kapsz LG G5-öt. Az én példányom koreában készült...
30/33 anonim válasza:
Azt az N910c-t nem akarod, kérdező, a c változat a kínai, mármint oda készült, valszeg ott is rakták össze :) N910F az európai változat, de ezek is hajlamosak eMMC hibával elhalálozni. Csatlakozva az egyik korábbi válaszolóhoz, nekem is S5-öm van, teljesen elégedett vagyok vele. Csak hát fáj a szívem, amikor látom az újabb S modellekkel készült képeket :) Használtból sztem csakis csúcskategóriát vegyél. Nincs amúgy baj ezekkel a kínai csodákkal sem általában, de ha befürödtél már velük, akkor megértem, hogy nem bízol bennük. Sztem S6-S7ből csakis a simát vegyed, sose láttam értelmét ezzel az Edge izével bonyolítani az életet. De mondom, egy S5 is teljesen jó, csak le kell tiltogatni a rajta lévő bloatware-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!