Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valami nemkínai telefon 45-50...

Valami nemkínai telefon 45-50 ezerért?

Figyelt kérdés
Kellene nekem egy telefon ami megbízható,szép a képernyője,jó a kamerája,és 50 ezer forint a maximum ára (használt is lehet).Sajnos a kínaival annyi rossz tapasztalatom volt az utóbbi egy év kilenc hónapban,hogy soha többet nem kell akármennyivel jobb az ár/érték arány...A válaszokat köszönöm.

2018. aug. 3. 08:17
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Most szétnéztem és véleményeket kérek melyiket vegyem:

Ötven ezres kategória:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Százezres kategória:

[link]

[link]

[link]

2018. aug. 3. 09:34
 12/33 A kérdező kommentje:
Az ötven ezresek mind használtak,és meg mondom őszintén azokhoz húz a szivem hiszen egy-másfél év mulva eladó lesz haverom galaxy s8-a és majd megveszem azt,addig kellene egy telefon,és azért ennyiért...
2018. aug. 3. 09:37
 13/33 Tomcatters. válasza:
Linkeltek kozul Sonyz5 galaxys6 mind a ketto jo, s6 nekem is volt, azt imadtam
2018. aug. 3. 10:06
 14/33 anonim ***** válasza:
87%

Hát nem tudom honnan vettél xiaomit vagy h mennyire nem értesz ezekhez a telekhoz.

De nekem a xiaomim 3éve megy probléma nélkül, csak akkor volt rossz ha összetörtem. De nyugodtan vegyél szar iphonet 10x annyiért és fizess még azért is ha bekapcsolod, vagy samsung fost meg is érdemledajd :) ezek a telefonok tényleg már csak arra vannak h a prolik pénzét elvegyék h aztán legyen egy brand a kezükben, és legyen mit villogtatni mert te tényleg leszel valaki ha egy alma van a kezedben.

2018. aug. 3. 10:23
 15/33 anonim ***** válasza:
56%

Samsungot csak az öngyilkosjelöltek vesznek. :D

Két éve volt hír, hogy sorozatban robbantak fel a Samsung Galaxy-k, mert valami gebasz volt az aksijukkal. Volt aki bele is halt, mások pedig megsérültek.

De ha nem robban a telód, akkor is xar. A főnök céges telefonként kapott egy 200 ezres Samsungot, már az első hónapban folyamatosan csak a baj volt vele. A kijelzőjébe beleégett a kép, utána szellemképes volt. Telefonálás közben visszhangos volt. Ok nélkül ki-be kapcsolt stb.

Én még egy emberrel nem találkoztam, aki Samsunggal valaha elégedett lett volna. Szóval én a helyedben kerülném.

Koreaiból sokkal jobb az LG. Nekem évek óta LG telefonjaim vannak, mindig más, középkategóriás modellek. Folyamatosan leejtem őket, de minden esést túléltek még. :) Az egyiket egy kád vízbe ejtettem, azt hittem, annyi lesz neki, mert a víztől megkergült egy kicsit. De gyorsan szétkaptam, aztán 2 nap száradás után összeraktam, és hibátlanul működött tovább.

2018. aug. 3. 10:37
 16/33 anonim ***** válasza:
77%
# 6 A Foxconn gyáraiban készülnek a Xiaomi mobilok, ugyanitt gyártják az Apple cuccait, a PS4et és az Xbox One-t is.
2018. aug. 3. 10:48
 17/33 anonim ***** válasza:
77%

Ahha... .

Honnan vetted a Xiaomi telefonodat? Ha noname helyről, akkor nem csodálkozom, hogy nem javították neked. Amúgy meg, ha normális helyről rendeled/veszed, akkor kapsz magyar garit hozzá.

Igazából Te tudod, Te neked lesz a telefon, nem nekünk. :)

2018. aug. 3. 12:11
 18/33 A kérdező kommentje:
Xiaomi telefont a firstphone-ba vettem(hivatalos xiaomi szerviz)és egy kalap szar hiába mondjátok az egész kínai telefon piac egy trágya három telefonból egy se jön be,azért az szerintem nem lehet az én bénaságom,meg amúgy,ha ezek a xiaomi "telefonok" annyira faxák miért nem látok senkinek a kezében?Na igen azért,mert fos...A környezetemben is mindenkinek vagy samsung vagy apple telefonja van,esetleg nagy kategóriás huawei előfordul (pl:mate sorozatos,p szériás(nem lite),vagy pro(pl:p20 pro,stb...)Amúgy,ha valaki megtisztelne azzal,hogy megmondja melyik lenne egy-másfél évre a legjobb teló a fent linkeltek közül azt nagyon megköszönném...
2018. aug. 3. 12:27
 19/33 anonim ***** válasza:
Szia, ami telefonojat belinkeltél azok közül az iPhone Se éri meg a legjobban szerintem, 2016os telefon és az Apple kb 7 évig frissíti a rendszerét, igaz kicsi a képernyője. De ha nem fontos a frissítés akkor az S7 erősebb.
2018. aug. 3. 14:20
 20/33 Denes999x válasza:
83%
Az én környezetemben, pedig CSAK anyukámnak van iFos-a, azt is állandóan szidja. Nekem évek óta Huawei/Honor telóm van és soha nem volt semmi baj velük.
2018. aug. 3. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!