Valami nemkínai telefon 45-50 ezerért?
Hát nem tudom honnan vettél xiaomit vagy h mennyire nem értesz ezekhez a telekhoz.
De nekem a xiaomim 3éve megy probléma nélkül, csak akkor volt rossz ha összetörtem. De nyugodtan vegyél szar iphonet 10x annyiért és fizess még azért is ha bekapcsolod, vagy samsung fost meg is érdemledajd :) ezek a telefonok tényleg már csak arra vannak h a prolik pénzét elvegyék h aztán legyen egy brand a kezükben, és legyen mit villogtatni mert te tényleg leszel valaki ha egy alma van a kezedben.
Samsungot csak az öngyilkosjelöltek vesznek. :D
Két éve volt hír, hogy sorozatban robbantak fel a Samsung Galaxy-k, mert valami gebasz volt az aksijukkal. Volt aki bele is halt, mások pedig megsérültek.
De ha nem robban a telód, akkor is xar. A főnök céges telefonként kapott egy 200 ezres Samsungot, már az első hónapban folyamatosan csak a baj volt vele. A kijelzőjébe beleégett a kép, utána szellemképes volt. Telefonálás közben visszhangos volt. Ok nélkül ki-be kapcsolt stb.
Én még egy emberrel nem találkoztam, aki Samsunggal valaha elégedett lett volna. Szóval én a helyedben kerülném.
Koreaiból sokkal jobb az LG. Nekem évek óta LG telefonjaim vannak, mindig más, középkategóriás modellek. Folyamatosan leejtem őket, de minden esést túléltek még. :) Az egyiket egy kád vízbe ejtettem, azt hittem, annyi lesz neki, mert a víztől megkergült egy kicsit. De gyorsan szétkaptam, aztán 2 nap száradás után összeraktam, és hibátlanul működött tovább.
Ahha... .
Honnan vetted a Xiaomi telefonodat? Ha noname helyről, akkor nem csodálkozom, hogy nem javították neked. Amúgy meg, ha normális helyről rendeled/veszed, akkor kapsz magyar garit hozzá.
Igazából Te tudod, Te neked lesz a telefon, nem nekünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!