Valami nemkínai telefon 45-50 ezerért?
Figyelt kérdés
Kellene nekem egy telefon ami megbízható,szép a képernyője,jó a kamerája,és 50 ezer forint a maximum ára (használt is lehet).Sajnos a kínaival annyi rossz tapasztalatom volt az utóbbi egy év kilenc hónapban,hogy soha többet nem kell akármennyivel jobb az ár/érték arány...A válaszokat köszönöm.2018. aug. 3. 08:17
1/33 Tomcatters. válasza:
Semmi baj nincs a kinai telokkal.. 50 korul xioamit kapsz ami er is valamit nagyon jo es rendkivul megbizhato :) Pl Samsung ami ér is annyit mint egy 45-50ezres xioami, kb 75 korul mennek , ugy mondom, h samsungos vagyok 50 koruli samukat legyalazza az 50 koruli xioami :)
2/33 anonim válasza:
Xiaomi Note 5 32GB
Igaz kínai, de a jó kínai és nem a rossz. Maximum Samsungot kapsz ezen az áron, de az vélhetően rosszabb lesz, de ha annyira ragaszkodsz, hogy ne kínai legyen akkor egy Samsung J5 pro. Amúgy a Xiaomi Notebook 5 64gb csak 10ezerrel drágább mint a 32GB és sokkal többet tud.
3/33 A kérdező kommentje:
Na hagyjuk inkáb a xiamot oke,most sz.optam be egy note 4-essel,azoknak egy rendes szerivük nincs csaló alpári cigány cég,olyan,mint az a bluzi huawej azzal is besz.optam a nagy dákeszt,meg a oneplusszal ezek szemetek 1év 9 hónapja gombos telefonom van,mert ezekre a fosokra folyamatosan rábeszéltek,sőt még ezek után is rá akartak dumálni 50k-ért egy a1-es xiamora na mondtam,hogy elmentek a rakba...érdekes ezek előtt volt iphone 4-em samsung galaxy s3 neo-m azokkal semmi baj nem volt,vagy,ha volt egy hét bevizsgálás után adták az új telefont.Szóval márkás telefonból ennyiért milyet vegyek?Szerintem így könnyebb lesz megérteni miért akarok nemkínai telefont...további tanácsokat köszi.
2018. aug. 3. 08:46
4/33 anonim válasza:
Hallod srác én nem tudom hogy melyik világban élsz de kb. az ÖSSZES TELEFONT A KÍNAIAK RAKJÁK ÖSSZE. Vehetsz te a túlárazott hulladék Appleből bármelyiket az is kínai. Én meg Samsungot nem veszek SOHA TÖBBÉ mert egy fos iparihulladék, akiket ismerek és ez van nekik MINDNEK "megtelt a memória, töröljön ezt-azt", f@$zom 8hós a telefon MI A F@$ZOMTÓL LETT TELE HA NEM TÖLTÖK LE SEMMIT?? Köcsög frissítések és SOKKAL fosabb mint előtte volt! HUAWEI FOREVA!
5/33 anonim válasza:
Én is a Huawei-re szavazok, előtte én is úgy szenvedtem a Samsunggal, ahogy az előző válaszoló írta. Nem elég rá 50.000, de hosszú távon sokkal jobban megéri.
6/33 A kérdező kommentje:
Azt értem,hogy minden telefon kínai,de ezeket a xiamokat a kis bluzi csóri etióp gyerekek pakolják össze semmi felügyelett mellett a sufniba,a samsungot meg ellenőrzött körülmények között ellenőrzött alkatrészekből hozzá értő emberek,amúgy meg a barátnőmnek öt éves samsungja van 32gb belső tárhellyel és sose telik be a tárhely,nem szaggat,nem romlik el,ugyhogy bekem ne mond,hogy a samsung szar,mert nem az...
2018. aug. 3. 09:03
7/33 A kérdező kommentje:
Amúgy biztos,hogy nem lesz hüvej azokkal még most is pereskedek...
2018. aug. 3. 09:04
8/33 A kérdező kommentje:
Helyes írási hibákért bocs,de ma a förszt fonba kezdtem és már reszketek ugy felkurták az agyam
2018. aug. 3. 09:13
9/33 A kérdező kommentje:
Egyébként,ha toldok még 50 ezret akkor 100 ezerből milyen telefont érdemes venni?
2018. aug. 3. 09:14
10/33 anonim válasza:
Gondold csak ezt. A samsungot is ugyanolyan kínai betanított munkások rakják össze egy tál rizsért. :D
Csak a samsung megteheti, hogy drágábban adja, mert úgyis megveszik a neve miatt.
Egyébként a samsung is jó telefon, de nem az 50 ezres kategóriában.
Ebben az árkategóriában Meizu, Xiaomi, Huawei-t érdemes venni. Még akkor is, ha te kifogtál egy-egy hibás darabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!