A xiaomi rendszere miért stabilabb mint a samsungé?
Kb egy arkategoriaban lévő telefonok.
A Samsung lassú fagy stb
"Kb egy arkategoriaban lévő telefonok.
A Samsung lassú fagy stb"
Pontosan mely modellekre értendő?
#1 mindegy milyen szarszung, az összesre jellemző ez a jelenség, tudom miről beszélek használtam őket.
Kérdezőnek: igen a Xiaomi rendszere stabilabb mint a samué.
"tudom miről beszélek használtam őket."
Én pedig nem.
A hatodik Samsungom van. Nem volt az előzőekkel sem problémám, ezzel sem.
Szóval nem tudom miért lenne rosszabb. A mostani 15 hónapos, 3x volt újraindítva, ebből egyszer lemerült, kétszer pedig frissítés miatt.
"Hatodik samsungom van"
Na ezért szar a samu mert állandóan cserélni kell, egy évet sem bír ki.
Nem egy árkategória .
A Xiaomi felébe kerül de sokall jobb, stabilabb mint a samu.
Az azonos árkategóriájú Samsung és Xiaomi közül tutira a Xiaominak van jobb hardvere, mert a Samsung magasabb árazású. Szóval ugyanannyi pénzért tutira a Samsung a xarabb telefon.
Mint ahogy egy kétmilliós Kia tutira jobb állapotú, mint egy kétmilliós Mercedes.
Csúckategóriában nincs is gond a Samsunggal, de alsóban nem egy jó választás.
Ott trehányabbak az optimalizálás terén is.
Egy dolog mellett azért mindenki diszkréten szemet huny.
A kijelző. Az amoled ha nem is nélkülözhetetlen, de nem is olcsó. És ha kiveszed a készülékből, illetve az árából, a támogatottsággal együtt, akkor sacc per kábé ugyanott vagy.
Az, hogy a Xiaominak nincs a Samsunghoz hasonló széles palettája, és vele gyengébb modelljei, az csak egy dolog. Nem lehet egy az egyben összehasonlítani a kettőt. És azt se felejtsétek el hozzátenni, amikor és ahonnan a Samsung indult és kitaposta az ösvényt a többi mobil gyártóval egyetemben, azt az utat nem kell még egyszer megtennie a Xiaominak.
A World Trade Center tragédia évében már Samsung telefonom volt, 17! évvel ezelőtt.
Akkor még Facebook sem volt. A Google is csak 2001-ben szabadalmaztatta a keresőmotorját, az MMS-t pedig szintén később találták ki.
A mai technikai háttér mellett az akkori GSM piaci szereplők története is másképpen alakult volna valószínűleg, illetve ha a Xiaomi is akkor indul, nem tudott volna a mai lehetőségeket kihasználni. Nem kellett feltalálnia a spanyolviaszt.
De nézzük már meg, hogy a 2010-es alapításuk óta eltelt pl. 2 év múlva mivel voltak a piacon?
A piaci részesedés nem csak annyi hogy egymás mellé teszel valamit és az egyik sz@r.
Ez csak az utóbbi pár évben kezdett elharapózni, hogy minden hülyegyereknek mindentudó erőmű mobil kell hogy legyen min játszania, amit úgyis leejt fél éven belül, de nem baj, veszünk másikat mert olcsó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!