Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek iPhone 4 vagy...

Szerintetek iPhone 4 vagy nokia N8?

Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 12:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ájFón 4G :)
2010. jún. 19. 12:42
 2/18 bp1985 ***** válasza:
41%
4g nincs!!!!! Ezt az előzőnek írom. Iphone 4 lesz. De inkább Nokia, vagy htc.
2010. jún. 19. 13:40
 3/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok :D

2.nézd meg Gugli melyikről tud több találatot adni.

Naná, h a 4G-ről xD

2010. jún. 19. 13:51
 4/18 A kérdező kommentje:
indoklás?:) miért nokia?:D
2010. jún. 19. 14:21
 5/18 anonim ***** válasza:
70%

Iphone 4G

-Az iPhone 4 új kijelzőjének fantázianeve Retina. Ez egy 960x640 pixeles nagy felbontású LCD-kijelző, amely a kapható legnagyobb pixelsűrűségű mobilkijelző. Ez a nyomtatott újságok felbontását is meghaladja.

-Az IPS-nek köszönhetően pedig széles látószögben is jól látható lesz az iPhone 4 képernyője.

-A telefon váza speciális saválló acélból készül. A hagyományos acélnál ötször erősebb. A váz a mobil antennájaként is szolgál, vagyis elősegíti a jel továbbítását. Az iPhone így 24%-kal vékonyabb lett, mellyel a világ egyik legvékonyabb okostelefonjává vált.

-Az elő- és hátlap olyan üvegből készül, mint a helikopterek és a nagy sebességű vonatok szélvédőjének anyaga is. Az egyedi kémiai eljárásoknak köszönhetően így 30-szor tartósabb a műanyagnál.

-HD-minőségű videofelvétel 30 képkocka/másodperces felvételi sebességgel és állítható fókusszal. Előlapi kamerájának hála, akár video­telefonálhatunk is, wifin keresztül.

-Az iPadból ismert A4 chip bekerült az iPhone4-be is (1 Ghz, 512 MB memória rendkívül alacsony fogyasztás), így elődjénél egy jóval erősebb készüléket kapunk. Sőt a megnövelt akkumulátornak köszönhetően hosszabb üzemidőre is számíthatunk, akár 300 óra készenléti idő is elérhető, vagy 10 óra internetböngészés.

-Új telefonhoz új iOS dukál, így abból is érkezik a 4-es verzió, amely szintén sok újdonsággal szolgál, a legfontosabb a multitask. Mint arról már írtunk korábban, az iOS 4 az iPod touch, iPhone 3G, iPhone 3GS készülékeken is működik majd, és június 21-től lesz elérhető.

2010. jún. 19. 15:51
 6/18 A kérdező kommentje:
azt nem tudjátok véletlen h a kamera hány megapixeles? mert pl. a Nokia N8é 12 lesz.
2010. jún. 19. 18:26
 7/18 bp1985 ***** válasza:
13%
Azt hiszem, hogy maradt a 3,2 mpx, ami eléggé elmaradott. Sőt, ha minden igaz, még vaku sincs benne.
2010. jún. 19. 22:32
 8/18 bp1985 ***** válasza:
100%
A 4 éve használt se k800-am 3,2-es kamerával, xenon vakuval volt. Meg annyi, hogy a hd2-őt még mindig nem verte meg. Memóriabővítés nincsen, tehát ha vízbe esik, vagy akármi történik vele, nem lesznek meg az adataid. Ezért jobb a memókártyás telefon. Sőt nekem 2db 16-osom van, pont emiatt. Egyik a telefonba, másik a fiókba. Én még mindig nem vennék apple-t. Sajnos volt 3gs, de hiba mindig van az ember életébe.
2010. jún. 19. 22:36
 9/18 anonim ***** válasza:

nem igaz

a kameraja 5 megapixel lesz es lesz LED-es vakuja

2010. jún. 20. 11:09
 10/18 anonim ***** válasza:
26%

15:51-nek:

Iphone 4. Igen, jól látod 4. Mert a 4 az a típusszáma a telefonnak, a 4G pedig az, hogy negyedik generációs.

A kijelző pixelsűrűsége tényleg elismerésre méltó. Jólírtad, nagyobb, mint egy újságé. Egy hajszállal, de tényleg. Aztán LCD? hagyjál már? mikor volt már az, hogy LCD? OLED a menő, abból is az AMOLED. És legyen LCD, vagy OLED mindegyiket szinte 180°-ból látni.

Asztaaa, acélból van. Az tök jó, mert így már tuti nem fújja el a szél... Bírja a savat? Kémiaszertárban jól jöhet. A királyvízzel meg úgysebirkózik meg...

Antenna a váz? Mikor nem volt az? Egy fémtelefon se működne, ha nem lenne bekötve a ház antennának. De így legalább még jobban szétsugározza a sejtjeidet.

Spéci üveg? A rendesnél is sokkal előbb elbomlik a műanyag.

HD felvétel: kisebbik HD -->n8 is tudja. 30as fps, hd-val jár, nemnagycucc. Nokia 3,2es kamjai is tudják már.

Előlapi kamera? marharégen kitalálták már. És mijen jó, ha éppen wifi-helyen vagyok, tudok videotelózni is. Kár, hogy a nokiával csak a 3G lefedett körzetekben lehet(bárhol).

Proci, RAM pozitív, marhasok egy ilyenbe.

Akkuja a n8nak elvileg jobb, gyakorlatilag az a biztos, ha rádugod töltőre...

Új oprendszer? n8ra is kidobtak egyet. Egyikse, másikse nyílt forráskódú, ha infós vagy, neked szar.

Mindegyik készüléknek megvan a maga előnye és hátránya.

Ezt többek között azért írtam, mert eléggé fényezősre sikerült az a bizonyos 15:51-es. Szemléltetem, néhány dolog nem olyan nagy cucc tényleg.

Ezekenfelül én egyiket sem venném, de válaszolva a kérdésre inkább nokiát fogadnék el, ami sztem kiderült az írásomból is.

2010. jún. 21. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!