Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek iPhone 4 vagy...

Szerintetek iPhone 4 vagy nokia N8?

Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 12:29
1 2
 11/18 anonim válasza:
nokia c6 ;)
2010. jún. 21. 16:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
n8 ! smartnews.hu-n ( nem reklámnak szántam) van egy csomó videó róla. iPhone az túl van reklámozva. 960x640-es felbontás zabálja rendesen az akksit főleg hogy LCD. mondjuk az n8-ban sem amoled lesz hanem egy nokia fejlesztette kijelző ami elvileg még jobb is. meg a videotelefonálás már egy ezer éves k800i-ben is van 3G-n ami az ország nagy részén már van, külföldön meg szinte mindenhol. wi-fi meg egy két kávézóban vagy étteremben van. a kamera 5 megapixel hd felvétel a nokia 12 megapixel hd felvétel. sztem felesleges ennyi megapixel aki fotózni akar vesz egy kamerát. meg multitasking sem újítás az én régi k750-m is tudta. szal sztem Nokia N8, mivel viszonylag mérsékelt ára van, és egy jobb készüléket kapsz mint az iphone. iphone-ban szerintem az árnak a fele a márka az hogy ez egy Apple iPhone. meg lehet vele gizdázni hogy acél keret meg üveg elő-, és hátlap, de másra nem jó. a nokiának a symbian^3 rendszere szerintem jobb mint az ios 4. mindenki mondja hogy iphone 4 de azt azért mert nem néztek utána csak meglátják hogy iphone aztán rögtön leírják.
2010. jún. 21. 18:44
 13/18 anonim ***** válasza:
58%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:44

Főleg hogy az Iphone még jobb aksi kapott és több ideig bírja így is mint az előző iPhonok !!!!

2010. jún. 22. 15:47
 14/18 anonim válasza:

ja többet fog bírni az iphon4 de mégsem annyit mint az n8.

http://www.youtube.com/watch?v=3fKD0ON5noY

nézzétek meg ezt a videót, a végén ott van egy összehasonlító táblázat. kiegészítésnek annyit, hogy a nokia is képes "geo-taggingelni" a videóit. ja igaz, öt fps-sel rosszabb videót csinál, ami igazából láthatatlan érték, viszont nem ótvar kamerával teszi azt.

a kijelző felbontása valóban rosszabb valamivel, viszont nem tft.

hajrá, igazából szerintem a két készülék között a gyártók felé táplált szimpátia dönt, bár megmondom őszintén az N8-at kompatibilisebb és általánosságban használhatóbb készüléknek tartom, míg az apple túlárazott divattermék.

Valamint a Nokiánál nem megy el a térerő ha megmarkolod :D

Ja és ami szerintem iszony az N8-ban, hogy ráköthetsz bármilyen adathordozót usb-n, kezelni tudja.

Én N8-at veszek ha kapható lesz nálunk is.

2010. júl. 20. 17:15
 15/18 anonim válasza:

előző vagyok.

ja és az n8 lejátsza az avit és a .mkv-t alapból.

2010. júl. 20. 17:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
NOKIA N8
2010. aug. 1. 10:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem jelenleg egy i4 van, és nagyon megvagyok vele elégedve. Nekem az iphone több okból kifolyólag is bejön. Rengeteget utazok repülögépen, vonattal, és sokat szoktam játszani rajta. Arról nem is beszélve, hogy gyönyörű grafikájuk van ( már készült rá 1-2 unreal engines játék), sokat bír ( vettem hozzá külső pótaksit 40% al bír többet, ami szerintem jó arány) Az is tetszik, hogy nem szaggat a telefon.. Bármit csinálok rajta, legyen az jóminöségü film játék stb nem szaggat be a kép! :D Tudom, valaki magasról leszarja ezeket, én viszont nem:) 5 éves tesom ha tehetné egész nap lese tenné.:) Az elölapi kamerával is ellehet szorakozni :D Külsőleg is bejön nagyon.:) Régen volt nokiám meg samsungom, azokkal szenvedtem sokat.. Ilyen szempontból az iphone 4et javaslom.. Sokkal több dolgot tudsz hozzá venni, mint a nokiához (pl olyan házimozi rendszert, ahol van ipod dokkoló, nagy ruhamárkák tokjai pl mint a louisvuitton...) stb.:) Csak nagyon sok gazdag gyerek villog iphone-nal ami sok embert irritál.

16 / f

2010. okt. 12. 17:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja, nekem érdekesen nem dobja le a jelet.. Amugy meg nem tudom hogy ki telefonál úgy, hogy megmarkolja a telefont. :D Mintha egy féltéglát akarna eldobni vagy nemtudom. :D Sok videó van fent youtuben, hogy nem dobja le:) Küldés és fogadás Bl-on megoldható, copy-paste alapon, de ehhez a telefon jailbreakelése szükséges. A flash is megoldható így (igaz még csak béta verzio van fent nekem is, de szépen megy) Kösz a figyelmet
2010. okt. 12. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!