Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy bírnád ki ha vissza...

Hogy bírnád ki ha vissza kellene térjél a butatelefonra?

Figyelt kérdés
Kort légyszi

2018. máj. 7. 23:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
22%

"Nem kell fényképezőgépet, navigációt, laptopot, szótárt ÉS telefont összetúrnom egy hátizsákba és mégis rendelkezem mindegyikkel egyetlen tenyérnyi lapocskában.

Bárhol, bármikor tudhatom, hogy áll a bankszámlám, érkezett-e fontos üzenetem"

... az a baj, hogy más is!

Én nem merném soha a fényképezett információt / képeket, banki adatokat olyan eszközön tárolni, amivel mobil- vagy internethálózatba is csatlakozom egyúttal.

2018. máj. 8. 14:15
 22/29 anonim ***** válasza:
Informatikus létemre én is viszonylag kevés dologra használom az okostelefont. Két hónappal ezelőtt több, mint egy hónapig nem volt okostelóm, nem is hiányzott különösebben. Mivel sokat olvasok telón, lehet, hogy vennék egy ebook olvasót, vagy visszatérnék a papírkönyvekre, emellett egy mp3-t lejátszásra képes eszköz (butamobil, vagy lejátszó) kellene csak, más nem igazán. Esetleg egy fényképezőgépet idővel beszereznék.
2018. máj. 8. 17:43
 23/29 Wadmalac ***** válasza:

"Én nem merném soha a fényképezett információt / képeket, banki adatokat olyan eszközön tárolni, amivel mobil- vagy internethálózatba is csatlakozom egyúttal."

És van is időd minden frincfrancért bankba rohangálni személyesen intézni? Mert NEM netre kötött eszközön nincs netbank lehetőség.

sosem veszel fel pénzt ATM-ből, csak bankban?

Mert az ATM is egy netre kötött eszköz és beleütöd a PIN-kódodat.

Vagy azért telebankot használsz? Mert azt is le lehet ám kémkedni.

Az adatbiztonsági paranoia egy szintig megokolt, de azért mindennek van határa.

Amikor a híres sztárok pityeregnek, hogy a felhőbe fellőtt meztelen fotóikat csámcsogja az internet, azt mondom, úgy kell nekik.

De ilyen szintű félelem értelmetlen.

Ez olyan, mintha a lakásodból is aláaknázott bejáratú betonbunkert építenél, mert minden mást HÁTHA feltörnek.

2018. máj. 9. 07:44
 24/29 Wadmalac ***** válasza:

"Informatikus létemre én is viszonylag kevés dologra használom az okostelefont."

Mennyi időt ülsz gép előtt munkaidőn kívül?

"Mivel sokat olvasok telón, lehet, hogy vennék egy ebook olvasót, vagy visszatérnék a papírkönyvekre, emellett egy mp3-t lejátszásra képes eszköz (butamobil, vagy lejátszó) kellene csak, más nem igazán. Esetleg egy fényképezőgépet idővel beszereznék."

Vagyis, nyakadba kéne venned neked is egy kupac kényelmetlenséget.

2018. máj. 9. 07:46
 25/29 anonim ***** válasza:

En 17 eves vagyok, es biztos vagyok benne, hogy jobb lenne okostelefonok nelkul a vilag. Nyaron tervezek is venni egy felokost (allview h3 join) ami azert jo, mert van rajta internet, igy tudok beszelgetni masokkal. Otthon pedig az iphonomat hasznalom majd masodlagos telefonkent. Tulsagosan rafuggtem az utobbi idoben, es egy butatelefonnal ezt lekuzdhetnem. Raadasul sokkal jobban sporolnek az idommel.

Az allview h3-on lehet facebookozni (uzenetkuldes) es van egy opera bongeszoje. Gombos, es nagyon jol nez ki. Nem is draga. Megeri.

2018. máj. 18. 09:58
 26/29 anonim ***** válasza:
23: Én például nem bankolok. Egyáltalán.
2018. máj. 18. 10:05
 27/29 anonim ***** válasza:

Wadmalac

"Mennyi időt ülsz gép előtt munkaidőn kívül?"

Napi 1, 1-5 órát, van hogy még annyit sem.

"Vagyis, nyakadba kéne venned neked is egy kupac kényelmetlenséget."

Hát, egy ebook olvasó+egy lejátszó azért nem olyan nagy kényelmetlenség. (Lehet, hogy egyébként is veszek egy olvasót.). Fényképezni meg egy évben egyszer szoktam :)

2018. máj. 18. 14:50
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Jól bírom, köszönöm. Van egy butatelefonom, ami tökéletesen alkalmas arra, amire a neve által predesztinált: telefonálásra. Internetezésre elsőosztályú asztali gépet és laptopot használok. Fotózásra minőségi fényképezőgépet. Ha autót vezetek, ott a GPS-em. Ha buszon, vonaton, metrón ülök, vagy éppen unatkozni lenne időm, mindig van nálam egy (két, három...) könyv. Szóval remekül megvagyok okostelefon nélkül.

34/F

2018. máj. 21. 21:51
 29/29 anonim válasza:
Nem vettem sosem okostelót és megvok a régivel:)
2021. jún. 5. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!